KUUDEN TUUMAN DILDO KUNNON HIHNOILLA

SKU
21334

Halkaisija - 14 cm.

Asennettava pituus - 13 cm.
Hyvät naiset ja tytöt, kun etsit tyylikästä kiinnitysjärjestelmää, joka pysyy paikallaan toiminnan lämmetessä, Dillio 6 'Strap-On Suspender Harness Set on täydellinen valinta!
Kahdella tukevalla, säädettävällä nailonolkahihnalla, jotka on yhdistetty mukavaan hihnaan kiinnitettäviin valjaisiin, tämä seksikäs henkselijärjestelmä varmistaa, että kiinnitettävä Dillio pysyy tarkalleen missä haluatte.
Käyttämällä joustavaa silikonista O-rengasta pitämään Dildoa paikallaan ja neljällä täydellisesti sijoitetulla tukihihnalla, tämä ainutlaatuinen hihnan kiinnitys antaa sinulle täydellisen hallinnan hauskuudesta ja myöskin astetta kovemmasta seksileikistä.
Mikä tekee tästä ainutlaatuisesta valjaspaketista vieläkin paremman, on mukana oleva käsityönä valmistettu amerikkalainen Dildo, joka tarjoaa kaiken nautinnollisen stimulaation.
Ftalaatiton 6 'Dillio Twister on suunniteltu tuottamaan mielenrauhoittavia jännityksiä ja selkärangan kihelmöiviä vilunväristyksiä.
Pehmeät nailonolkahihnat, vyötärönauhat ja reiden hihnat säätyvät helposti useimpien kokojen mukaan, kun taas sileät valjaat tuntuvat hyvältä ihoa vasten.
Amerikkalaisen Dillio dildo on vartalolle turvallinen, lateksiton ja valmistettu ylpeänä huipputeknisessä tuotantolaitoksessamme.
Mukana oleva Dillio dildo voidaan helposti poistaa silikonista O-renkaasta hauskan pidon jälkeen, ja puhdistus on helppoa seksilelunpuhdistimella ja lämpimällä vedellä.
Suspender-valjaat toimivat hyvin useimpien muidenkin valmistajien imukupillisten Dillio- ja King Cock -dildojen kanssa, mikä antaa sinulle loputtomat mahdollisuudet tutustua eroottisten hihnojen roolipelien maailmaan.
Käytä runsaasti kosteaa henkilökohtaista liukuvoidetta erityisen nautittavaan seksiin.
Sopii 152 cm: n vyötäröihin asti.
59,90 €
Varastossa
Lisätietoja
BrandPipedream
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:KUUDEN TUUMAN DILDO KUNNON HIHNOILLA
More from Pipedream