Laadukas pepun puhdistaja silikonista

SKU
MV-X2250

Laadukas pepun puhdistaja silikonista.

100% lääkelaatuista hygieenistä silikonia.

Mitat 22.5 * 6.2 cm.

Sisäänmenevä koko: 13.5 * 2.8 cm.

Vesisuihkun aukko: 2 mm.

Miksi osa ihmisistä käyttää ennen anaaliseksiä pepun puhdistaja silikonista?

Osalla ihmisistä voi olla tapana käyttää silikonista valmistettuja pepun puhdistajia ennen anaaliseksiä seuraavista syistä:

Materiaalin kestävyys: Silikoni on kestävä materiaali, joka kestää hyvin useita puhdistus- ja desinfiointikertoja. Se ei hajoa helposti, mikä tekee siitä sopivan pitkäaikaiseen käyttöön.

Non-poröösisyys: Silikoni on non-poröösi materiaali, mikä tarkoittaa, ettei se ime likaa, bakteereita tai muita epäpuhtauksia itseensä. Tämä tekee silikonista hygieenisen vaihtoehdon pepun puhdistajaksi.

Liukuvoiteen yhteensopivuus: Silikoni on yhteensopiva useimpien vesipohjaisten ja silikonipohjaisten liukuvoiteiden kanssa. Tämä mahdollistaa helpon liukuvoiteen käytön pepun puhdistajan kanssa, mikä voi tehdä puhdistusprosessista miellyttävämmän ja helpomman.

On kuitenkin tärkeää huomata, että jokaisella henkilöllä voi olla erilaisia mieltymyksiä ja tarpeita pepun puhdistuksen suhteen. On suositeltavaa käyttää vain turvallisia ja kestäviä materiaaleja, kuten silikonia, ja noudattaa valmistajan antamia ohjeita puhdistajan käytöstä ja puhdistuksesta. Lisäksi on tärkeää muistaa, että pepun puhdistus ennen anaaliseksiä voi auttaa vähentämään epämiellyttävyyttä ja riskiä infektioille, mutta jokaisen yksilön keho reagoi eri tavoin, joten on tärkeää tutustua omaan kehoon ja rajoituksiin.

13,93 € Normaalihinta 19,90 €
Varastossa
Lisätietoja
BrandHotlips - Sex toys
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Laadukas pepun puhdistaja silikonista
More from Hotlips - Sex toys