LÄMMITTÄVÄT ORGASMITIPAT

SKU
06257790000

Orgie Lämmittävät Orgasmitipat: Lisää Nautintoa Intiimeihin Hetkiin

Orgie Lämmittävät Orgasmitipat tarjoavat uudenlaisen tavan nauttia intiimeistä hetkistä, lisäten herkkyyttä ja valmistaen sinut nautinnolliseen kokemukseen. Tämä lämmittävä klitoriksen stimuloija on suunniteltu erityisesti naisille, jotka etsivät lisästimulaatiota ja voimakkaampia orgasmeja. Pakkaus sisältää 15 ml ainutlaatuista koostumusta, joka lisää klitoriksen herkkyyttä ja tehostaa seksuaalista nautintoa, olitpa sitten yksin tai yhdessä kumppanisi kanssa.

Käyttöideoita ja Hyödyt:

  • Lisääntynyt Herkkyys: Pieni määrä tippoja klitoriksella voi merkittävästi lisätä herkkyyttä, mikä johtaa intensiivisempiin ja nautinnollisempiin orgasmeihin.
  • Lämmittävä Vaikutus: Lämmittävä ominaisuus stimuloi verenkiertoa intiimialueella, tuoden mukanaan miellyttävän tunteen ja valmistaen kehon yhdyntään.
  • Monipuolinen Käyttö: Sopii erinomaisesti sekä esileikkiin että sooloseksin lisämausteeksi, tarjoten lisänautintoa ja uusia kokemuksia.
  • Helppo ja Huomaamaton Käyttö: Kompakti 15 ml pakkaus on helppo ottaa mukaan matkoille tai säilyttää huomaamattomasti, joten voit nauttia lisästimulaatiosta missä ja milloin vain.

Orgie Lämmittävät Orgasmitipat ovat loistava lisä seksuaaliseen elämääsi, tuoden uutta iloa ja virikkeitä intiimeihin hetkiin. Olipa kyseessä romanttinen ilta kumppanin kanssa tai oma aika nauttien omasta seurastasi, nämä tipat tarjoavat ainutlaatuisen tavan tutkia ja lisätä seksuaalista nautintoa.

Kokeile Orgie Lämmittäviä Orgasmitippoja ja koe, kuinka ne voivat muuttaa seksuaalista kokemustasi, tuoden lisää lämpöä, herkkyyttä ja voimakkaita orgasmeja jokaiseen intiimiin hetkeen.

15,90 €
Varastossa

Jännittäviä klitorispisaroita Orgie-värähtelyllä.

Tärinätaso: matala - 6/10.

Lisää klitoriksen herkkyyttä, antaa lämmön / kylmän tunteen + jännittäviä tärinöitä.

Syötävä. Mehukas persikka maku.

Sopii suuseksiin.

Tilavuus: 15 ml.

Lisätietoja
BrandOrgie
Kenelle sopiiNaisille
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:LÄMMITTÄVÄT ORGASMITIPAT
More from Orgie