Läpinäkyvä lasidildo kahvalla

SKU
MV-x469

Koe uusia nautinnon tasoja tällä kahvallisella ja lasisella G-pisteen lasidildon avulla. Sen kaareva muoto ja kuviollinen pinta on suunniteltu stimuloimaan G-pistettäsi ja tarjoamaan unohtumattomia tuntemuksia. Valmistettu korkealaatuisesta lasista, tämä lasidildo on turvallinen käyttää ja helppo puhdistaa. Kahva takaa mukavan ja tukevan otteen käytön aikana. Koe uusia nautintomahdollisuuksia tällä kahvallisella ja lasisella G-pisteen lasidildon avulla.

Tarjoushinta 13,93 € Normaalihinta 19,90 €
Varastossa

Mitä etua tarjoaa lasinen dildo verrattuna pvc dildoon?

Lasinen dildo tarjoaa useita etuja verrattuna PVC-dildoon. Tässä muutamia niistä:

Materiaali: Lasinen dildo on valmistettu kovasta ja kestävästä lasista, kun taas PVC-dildo on valmistettu pehmeämmästä muovimateriaalista. Lasinen dildo on non-poröösi, mikä tarkoittaa, ettei se ime itseensä likaa tai bakteereja. PVC-dildo voi olla hieman huokoisempi ja vaikeampi puhdistaa.

Lämpötila: Lasinen dildo voi lämmetä tai viilentyä nopeasti, mikä mahdollistaa erilaisia tuntemuksia ja lämpötilakokeiluja. Voit esimerkiksi liottaa lasidildon lämpimässä vedessä tai jääkaapissa ennen käyttöä. PVC-dildo ei ole yhtä tehokas lämmön tai viileyden johtaja.

Liukuvuus: Lasinen dildo voi olla erittäin liukas, kun siihen lisätään vesipohjaista liukuvoidetta. PVC-dildo voi vaatia enemmän liukuvoidetta saavuttaakseen saman liukkauden.

Hygienisyys: Lasinen dildo on helppo puhdistaa ja desinfioida. Voit pestä sen saippualla ja lämpimällä vedellä tai käyttää seksilelujen puhdistusainetta. PVC-dildo voi olla vaikeampi puhdistaa perusteellisesti, koska sen pinnassa voi olla pieniä huokosia, joihin lika voi tarttua.

Lisätietoja
BrandHotlips - Sex toys
VäriPunainen
Paketin koko1 pc
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Läpinäkyvä lasidildo kahvalla
More from Hotlips - Sex toys