KEINONAHKAINEN SIVEYSVYÖ MIEHILLE

SKU
MW-X5546

Keinonahkainen Siveysvyö Miehille – Hallitseva Alistaminen ja Kiihottava Lukitus

Keinonahkainen Siveysvyö Miehille tarjoaa hallitsevan ja kiihottavan tavan lukita alistettavan kalu BDSM-tyyliin, luoden jännittäviä ja kiihottavia hetkiä leikkeihinne. Tämä siveysvyö on suunniteltu kestämään ja varmistamaan, että kumppanisi pysyy hallinnassasi, kunnes annat luvan vapauttamiseen.

Tärkeimmät Ominaisuudet:

  • Kestävä Keinonahka: Vyö on valmistettu laadukkaasta keinonahkamateriaalista, mikä takaa sen kestävyyden ja luotettavuuden käytön aikana.
  • Turvallinen Lukitus: Siveysvyössä on turvallinen ja luotettava lukitusmekanismi, joka pitää kalun lukittuna halutessasi.
  • Säädettävä Vyötärö: Vyötärönympärysmitta on säädettävissä 78 - 108 cm, jotta se sopii monen kokoisille miehille.

Käyttöideat:

  • Hallitseva Alistaminen: Käytä siveysvyötä hallitsevana välineenä alistamisen leikeissä, ja nauti kumppanisi täydellisestä hallinnasta.
  • Kiihottavat Rajoitukset: Lukitse kumppanisi kalu ja nauti kiihottavista rajoituksista, jotka lisäävät kuumaa jännitystä leikkeihinne.
  • Uudet Kokeilut: Kokeile rohkeasti uusia kiihottavia leikkejä ja syvennä yhteyttänne siveysvyön avulla, löytäen uusia tapoja nauttia toistenne seurasta.

Miksi Valita Keinonahkainen Siveysvyö Miehille?

Keinonahkainen Siveysvyö Miehille tarjoaa sinulle ja kumppanillesi mahdollisuuden kokea kiihottavia ja hallitsevia leikkejä BDSM-tyylisesti. Astu rohkeasti uudenlaiseen nautintoon ja anna tämän siveysvyön tuoda uusia ulottuvuuksia leikkeihinne, syventäen intiimiä yhteyttänne ja lisäten kuumia hetkiä yhdessä.

Tarjoushinta 13,93 € Normaalihinta 19,90 €
Ei varastossa
Lisätietoja
BrandHotlips - Sex toys
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:KEINONAHKAINEN SIVEYSVYÖ MIEHILLE
More from Hotlips - Sex toys