LELO ALIA

SKU
6072H

Häikäisevän tyylikäs, leikkisän elegantti Alia-vibraattori niihin intiimeihin hetkiin. Lelon huippulaadukas sarja saa todella kokrealuokkaista ja kaunista seuraa tästä huumaavan kauniista vibraattorista.

Alia sopii sellaisenaan kaikkien herkimpienkin erogeenisten ja kiihottavien pisteiden etsimiseen, hieromiseen ja kiihottamiseen!

Silmiähivelevän kaunis ovaali muotoilu tekee Aliasta todella kauniin vaikka vain katsella. Alian renkaan kiiltävä metallihohde houkuttelee vastustamattomasi tarttumaan siihen ja tarjoaa kuuden erilaisen värinän unohtumattoman aistikokemuksen niin sinulle kuin kumppanillesikin!

Alia on hiljainen, tehokas ja jaksaa jo kahden tunnin lataamisen jälkeen viedä uusiin aistillisiin nautintoihin.Halujen ja kiihottavien tuntemuksien mukaan värinän voimakkuuksia on helppo säätää sivulla olevien +/- -nappien avulla.

Painamalla + ja - nappia yhtäaikaisesti n. 5 sekunnin ajan, saat lukittua hieromalaitteen toiminnot.Painamalla uudelleen + ja - nappia lukitus poistuu.

Tämä toiminto estää hieromalaitteen ei toivotun tärinän esimerkiksi käsilaukussa. Tämä hienostunut Alia tulee luoksesi tyylikäässä mustassa laatikossa sisältäen Alian lisäksi laturin, upean rintakorun, käyttöoppaan,takuutodistuksen ja satiinipussin Alian säilyttämiseen.

129,00 €
Varastossa

Different Surfaces for Different Sensations
ALIA™ is shaped in a way that allows a blend of different feelings, from a smooth surface to a rounded tip

Discreet Design for Secret Pleasures
The distinctive silhouette keeps ALIA™ looking innocent and safe from prying eyes

Unique Handle for Perfect Comfort
The vibrations and controls are integral to the design, keeping ALIA™ petite yet powerful

 

There is a sexy, sensual ritual to opening a LELO box: it’s a celebration of pleasure, the ultimate expression of indulgence and excitement. Share it wisely, often, and with care.

  • ALIA™ Vibrating Massager
  • USB-Charging Cord
  • Satin Storage Pouch
  • Warranty Registration Card
  • Detailed Instruction Manual
 
Lisätietoja
BrandLELO
VäriMusta
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:LELO ALIA
More from LELO