LELO ELLA, musta

SKU
0930H

LELO ELLA on klassisesti muotoiltu kaksipäinen dildo, joka on suunniteltu täsmällisesti G-pistettä varten. Se on sileä ja samettisen pehmeä pinnaltaan tarjoten miellyttävän tunnun käytössä.

ELLA on valmistettu FDA:n (Yhdysvaltain elintarvike- ja lääkevirasto) hyväksymästä ja ftalaatittomasta PC-ABS- ja silikonimateriaalista. Tämä varmistaa sen turvallisuuden ja kestävyyden.

ELLA toimitetaan tyylikkäässä lahjapakkauksessa. Mukana tulee myös satiininen säilytyspussi, käyttöohjeet ja LELO:n 1-vuoden takuu.

Tuotteen materiaali on ihoystävällistä silikonia, joka on turvallinen ja miellyttävä käytössä. Väriltään ELLA on mattapintainen. Tuotteen mitat ovat 195 x 50 x 30 mm ja paino on 111 grammaa.

Huomioi, että käyttöohjeet voivat vaihdella tuoteversiosta riippuen. 

Suosittelen tarkistamaan tarkemmat käyttöohjeet ELLA-dildon valmistajan verkkosivuilta tai paketissa mukana tulevasta käyttöohjeesta.

ELLA-dildolla on monia käyttötapoja ja ominaisuuksia, jotka tekevät siitä monipuolisen ja nautinnollisen seksilelun. Tässä on lisää tietoa ELLA-dildosta:

Kaksipäinen muotoilu: ELLA-dildo on varustettu kahdella päällä, joista toinen on suora ja toinen hieman kaareva. 

Tämä mahdollistaa erilaisten tuntemusten ja stimulaation kokeilemisen sekä G-pisteen että muiden erogeenisten alueiden stimuloinnissa.

Allergiavapaa silikonimateriaali: ELLA on valmistettu korkealaatuisesta ja ihoystävällisestä silikonimateriaalista. 

Silikoni on pehmeää, sileää ja turvallista käytössä. Se on myös hypoallergeeninen ja helppo puhdistaa.

Mattapintainen viimeistely: ELLA-dildossa on hienostunut mattapintainen viimeistely, joka tuntuu miellyttävältä koskettaessa.

Säilytys ja matkustaminen: ELLA-dildo toimitetaan kätevässä satiinipussissa, joka helpottaa sen säilyttämistä ja suojaamista pölyltä ja naarmuilta. 

Voit ottaa sen mukaasi myös matkoille, jotta voit nauttia siitä missä tahansa.

LELO-takuu: ELLA-dildo on varustettu 1-vuotisella LELO-takuulla, joka tarjoaa sinulle mielenrauhan ja luottamuksen tuotteen laatuun.

Käyttöohjeet ELLA-dildon käyttöön voivat vaihdella yksilöllisten tarpeiden ja mieltymysten mukaan. 

Suositeltava tapa käyttää sitä on levittää vesipohjaista liukuvoidetta dildon pinnalle ja hellävaraisesti asettaa se haluttuun paikkaan kehossa. Käytön jälkeen dildo tulee puhdistaa huolellisesti miedolla saippuavedellä tai seksilelujen puhdistusaineella.

On tärkeää noudattaa valmistajan antamia ohjeita ja varmistaa, että käytät ELLA-dildoa turvallisesti ja miellyttävästi omien rajojesi ja mukavuuden tunteesi mukaan.

45,90 €
Ei varastossa
Lelo Ella on kaksipäinen dildo,joka on muotoiltu täsmälleen G-Pistettä silmällä pitäen. ELLA on pakattu kauniiseen lahjarasiaan.Mukna käyttöohje ja 1 vuoden Lelo takuu.
Lisätietoja
BrandLELO
VäriMusta
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:LELO ELLA, musta