LELO HEX™ RESPECT XL KONDOMIT 36 KPL

SKU
5037H

LELO HEX™ RESPECT XL Kondomit: Suurempaa Mukavuutta ja Intiimiä Nautintoa

LELO HEX™ RESPECT XL -kondomit tarjoavat poikkeuksellisen kokemuksen niille, jotka arvostavat suurempaa mukavuutta, kestävyyttä ja turvallisuutta intiimeissä hetkissään. 36 kappaleen pakkaus vastaa suuren kysynnän myötä asiakkaiden toiveisiin suuremmasta koosta, tuoden innovatiivisen vaihtoehdon markkinoille.

Ainutlaatuinen Heksagonaalinen Rakenne: Vuoden kehitystyön tuloksena syntyneet LELO HEX™ kondomit edustavat huipputeknologiaa kondomien suunnittelussa. Ainutlaatuinen heksagonaalinen rakenne takaa, että kondomi mukautuu täydellisesti, tarjoten paremman yhteensopivuuden ja tuntoherkkyyden molemmille kumppaneille. Tämä tekee HEX™ kondomeista ihanteellisen valinnan niille, jotka haluavat kokea syvempää läheisyyttä ja nautintoa turvallisesti.

Luonnollinen Lateksi ja Optimoitu Suorituskyky: Valmistettu korkealaatuisesta luonnollisesta lateksista, joka yhdistettynä 0,045 mm paksuuteen, tarjoaa kumppaneille luonnollisen tunteen samalla kun se säilyttää korkean kestävyyden. 54 mm halkaisija ja 180 mm pituus varmistavat sopivuuden ja mukavuuden laajalle käyttäjäkunnalle. Kevyen tuoksun ja luonnollisen värin ansiosta HEX™ RESPECT XL kondomit tuovat lisäelementin intiimiin kokemukseen.

Lisäturvaa ja -mukavuutta: Jokainen kondomi on liukastettu, mikä lisää mukavuutta ja helpottaa käyttöä. Pakkaus sisältää 36 kappaletta, joten sinulla on aina käytettävissäsi luotettava ja turvallinen vaihtoehto intiimien hetkien jakamiseen.

Käyttöideat ja Hyödyt:

  • Suurempaa Kokoa Etsiville: Täydellinen valinta, jos olet etsinyt suurempaa ja mukavampaa kondomia, joka ei uhraa nautintoa turvallisuuden alttarilla.
  • Pariskunnille: Tarjoaa pariskunnille mahdollisuuden kokea läheisyyttä ja nautintoa uudella tasolla, säilyttäen samalla turvallisuuden ja luottamuksen tunnetta.
  • Innovatiivisuutta Arvostaville: Ihanteellinen valinta niille, jotka haluavat yhdistää edistyksellisen teknologian ja turvallisuuden intiimeissä hetkissään.

Kokeile LELO HEX™ RESPECT XL kondomeja ja koe, miten ne voivat muuttaa intiimiä kokemustasi tarjoten enemmän mukavuutta, nautintoa ja turvallisuutta. Paneudu intiimiin hetkeesi luottamuksella ja nauti syvemmästä yhteydestä kumppanisi kanssa.

9,90 €
Varastossa
Lisätietoja
BrandLELO
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:LELO HEX™ RESPECT XL KONDOMIT 36 KPL
More from LELO