Ylellinen lelo personal liukuvoide

SKU
leloLubricant

LELO Personal Liukuvoide on täydellinen valinta henkilökohtaiseen kosteuttamiseen ja liukastuttamiseen intiimihetkissäsi. Tämä vesipohjainen ylellinen liukuvoide tarjoaa ihanteellisen kosteuden ja liukkauden kaikenlaiseen leikkiin. Käytä sitä LELO-seksileluihisi, itsellesi tai kumppanillesi, jotta voit nauttia sujuvasta ja miellyttävästä toiminnasta.

Käyttöideoita ja hyödyt:

  1. Monikäyttöinen: LELO Personal Liukuvoide on suunniteltu käytettäväksi monenlaisissa intiimihetkissä. Voit käyttää sitä leikkiaikana LELO-seksilelujesi kanssa tai luomaan lisäkosteutta ja liukkautta itseesi tai kumppaniisi.
  2. Turvalliset ainesosat: Tämä liukuvoide sisältää vartalolle turvallisia ainesosia ja on glyseriinitön, parabeeniton ja hajusteeton, mikä takaa hienotunteisen ja terveellisen nautinnon. Se sopii herkälle iholle ja tarjoaa miellyttävän käyttökokemuksen ilman ärsytystä.
  3. pH-tasapainotettu ja aloe vera -vahvistettu: Liukuvoide on pH-tasapainotettu iholle ja sisältää aloe veraa, joka tarjoaa pitkäkestoista kosteutta. Tämä varmistaa, että iho pysyy terveenä ja kosteutettuna koko leikin ajan.
  4. Vesipohjainen ja rasvaton koostumus: Vesipohjainen koostumus tekee liukuvoiteesta rasvattoman ja värjäytymättömän käytössä. Se on turvallinen käytettäväksi kaikkien LELO-tuotteiden ja lateksiviimeistelyn kanssa, joten voit nauttia huolettomasta ja turvallisesta leikistä.

Hemmottele itseäsi ja kumppaniasi LELO Personal Liukuvoiteella ja luo unohtumattomia intiimihetkiä täynnä sujuvaa nautintoa ja kosteutta. Valitse laatu ja turvallisuus LELO-tuotteiden kanssa ja anna intohimon viedä sinut mukanaan!

15,90 €
Varastossa
Sisältää: 
Vesi, propyleeniglykoli, hydroksietyyliselluloosa, aloe barbadenis lehtimehu, natriumbentsoaatti, kaliumsorbaatti, tetranatrium-EDTA, gurana-uute, ginseng-uute, Avena Sativa -uute, polysorbaatti-20, aspartaami, polyquaternium-5M, aspartaami, polyquaternium-5M.
Lisätietoja
BrandLELO
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Ylellinen lelo personal liukuvoide
More from LELO