Leveä musta kaulapanta

SKU
LS-220

Tutustu tähän leveään mustaan kaulapantaan, joka on valmistettu aidoista nahasta, tarjoten sekä tyyliä että kestävyyttä. Tämä kaulapanta ei ole ainoastaan upea lisä BDSM-varustukseesi, vaan sen kromiset renkaat mahdollistavat monipuolisen käytön – voit kiinnittää siihen niin talutushihnan kuin käsikahleetkin.

Tuotteen Ominaisuudet:

 • Laadukas Aito Nahka: Tarjoaa kestävyyttä ja mukavuutta pitkäaikaiseen käyttöön.
 • Monipuoliset Käyttömahdollisuudet: Kromiset renkaat tarjoavat helpon kiinnitysmahdollisuuden talutushihnoille ja käsikahleille, lisäten leikkeihisi jännitystä ja vaihtelua.
 • Tyylikäs ja Kestävä Design: Tämän kaulapannan leveä muotoilu ja musta väri tekevät siitä sekä tyylikkään että käytännöllisen valinnan.

Käyttöideat:

 • Syvennä BDSM-kokemuksiasi: Käytä tätä kaulapantaa osana dominanssi- ja alistusleikkejä, tuoden niihin lisää syvyyttä ja intensiteettiä.
 • Roolileikit: Lisää roolileikkeihisi uusi ulottuvuus tällä kaulapannalla, antaen mahdollisuuden syvempään eläytymiseen ja fantasian toteutumiseen.
 • Visuaalinen Viehätysvoima: Tämä kaulapanta ei ole ainoastaan toiminnallinen, vaan se myös lisää visuaalista viehätysvoimaa asuusi, olipa kyseessä sitten yksityinen hetki kumppanin kanssa tai julkisempi tilaisuus.

Tämä leveä musta kaulapanta on täydellinen valinta niille, jotka arvostavat laatua, monipuolisuutta ja tyyliä BDSM-varusteissaan. Kestävä ja mukava aito nahka yhdistettynä tyylikkääseen muotoiluun tekee tästä kaulapannasta välttämättömän varusteen jokaiseen leikkikokoelmaan.

==

https://www.seksitori.fi/suupallo-ja-nanni-nipistimet-yhdessa.html

Tutustu ainutlaatuiseen Hengittävään Suupalloon Nännipuristimilla – täydellinen yhdistelmä BDSM-leikkeihin. Tämä innovatiivinen tuote on suunniteltu tuomaan lisää nautintoa ja kontrollia leikkeihinne, tarjoten samanaikaisesti mahdollisuuden hengityksen hallintaan. Hengittävä suupallo ketjulla ja säädettävillä nännipuristimilla on valmistettu turvallisista materiaaleista, varmistaen mukavan ja turvallisen käyttökokemuksen BDSM-harrastajille.

Tuotteen Ominaisuudet:

 • Hengittävä Suupallo: Halkaisijaltaan 5 cm, tämä suupallo mahdollistaa hengittämisen leikin aikana, lisäten turvallisuutta ja mukavuutta.
 • Säädettävät Nännipuristimet: Tarkasti säädettävissä olevat nännipuristimet mahdollistavat yksilöllisen paineen säätelyn, tarjoten räätälöidyn nautinnon tason.
 • Ketjun Pituus: 34 cm pitkä ketju yhdistää suupallon nännipuristimiin, lisäten visuaalista houkuttelevuutta ja monipuolisten leikkien mahdollisuutta.
 • Koko: Yleiskoko, 60 * 2,5 cm, varmistaa, että tuote sopii useimmille käyttäjille ja tarjoaa säädettävyyttä maksimaalisen mukavuuden saavuttamiseksi.

Käyttöideat:

 • Syventää BDSM-Kokemuksia: Tämän tuotteen avulla voit tutkia sekä nautinnon että kivun rajoja turvallisesti, tuoden uuden ulottuvuuden BDSM-leikkeihin.
 • Kontrollin ja Luottamuksen Vahvistaminen: Käyttämällä hengittävää suupalloa nännipuristimilla voit vahvistaa suhdettasi kumppaniisi, kun tutkitte yhdessä luottamuksen ja kontrollin teemoja.
 • Aistillisen Tunnelman Luominen: Visuaalisesti kiehtova yhdistelmä hengittävää suupalloa ja nännipuristimia lisää aistillisuutta ja syventää intiimiä yhteyttänne.

Hengittävä Suupallo Nännipuristimilla on ihanteellinen valinta niille, jotka haluavat lisätä leikkeihinsä sekä fyysistä että psyykkistä syvyyttä. Olipa kyseessä sitten BDSM-konkarit tai uteliaat uudet tutkijat, tämä tuote tarjoaa turvallisen ja säädettävän tavan kokea yhteisiä hetkiä täynnä nautintoa ja jännitystä.

27,93 € Normaalihinta 39,90 €
Varastossa
Lisätietoja
BrandHotlips - Sex toys
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Leveä musta kaulapanta
More from Hotlips - Sex toys