LICK-IT MANSIKAN MAKUINEN HIERONTAGEELI

SKU
06257360000

Lick-It Mansikanmakuinen Hierontageeli: Makea Lisä Intiimeihin Hetkiin

Lick-It Mansikanmakuinen Hierontageeli tarjoaa herkullisen tavan lisätä makua ja leikkisyyttä intiimeihin hetkiin. Tämä laadukas, Saksassa valmistettu vesipohjainen geeli sopii erinomaisesti sekä eroottiseen hierontaan että liukuvoiteeksi, mahdollistaen monipuolisen käytön. Sen houkutteleva mansikan maku innostaa aisteja ja tekee intiimeistä hetkistä vielä nautinnollisempia.

Ominaisuudet ja Edut:

  • Herkullinen Mansikan Maku: Tuo leikkisyyttä ja makua intiimeihin hetkiin, tehostaen aistillista kokemusta.
  • Vesipohjainen Koostumus: Turvallinen ja monipuolinen käyttö, sopii käytettäväksi myös liukuvoiteena.
  • Laadukkaat Ainesosat: Valmistettu Saksassa, korkealaatuisista ainesosista, kuten vesi, glyseriini ja sorbitoli.
  • Ei Tahmaa: Geeli on suunniteltu olemaan tahmaamaton, tarjoten miellyttävän tunteen iholla.
  • Käyttöturvallisuus: Vesipohjainen koostumus on hellävarainen iholle ja yhteensopiva kondomien sekä seksilelujen kanssa.

Valmistusaineet, kuten hydroxyethylcellulose ja sodium benzoate, takaavat tuotteen säilyvyyden ja käyttöturvallisuuden. Aroma, citric acid ja sodium saccharin lisäävät herkullista mansikan makua, mikä tekee tästä hierontageelistä vastustamattoman.

Kokeile Lick-It Mansikanmakuista Hierontageeliä ja tuo uusi ulottuvuus esileikkiin tai hierontahetkiin. Tämä geeli ei ainoastaan ravitse ihoa, vaan myös herättää aistit, tehden jokaisesta kosketuksesta entistä nautinnollisemman. Pakkaus tarjoaa 150 ml nautintoa, joka kestää useita leikkisiä hetkiä.

Lisää makeutta rakkauselämääsi Lick-It Mansikanmakuisen Hierontageelin avulla. Se on täydellinen valinta pariskunnille, jotka haluavat tutkia toistensa kehoja ja löytää uusia tapoja nauttia toistensa seurasta.

6,90 €
Varastossa
Lisätietoja
BrandLick It
MakuMansikka
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:LICK-IT MANSIKAN MAKUINEN HIERONTAGEELI