LICK-IT SHAMPANJAN JA MANSIKAN MAKUINEN HIERONTAGEELI

SKU
06257440000

Lick-It Shampanjan ja Mansikanmakuinen Hierontageeli: Makeus, Joka Vie Kielesi Mennessään

Lick-It Shampanjan ja Mansikanmakuisen Hierontageelin avulla voit tuoda juhlan tuntua intiimeihin hetkiin. Tämä syötävä ja herkullisen makuinen geeli on valmistettu Saksassa, ja sen vesipohjainen koostumus sopii erinomaisesti sekä eroottiseen hierontaan että liukuvoiteeksi. Syötävänä geelinä se tekee suuseksistä entistä nautinnollisemman kokemuksen, lisäten makuelämyksiä leikkisällä tavalla.

Ominaisuudet ja Edut:

  • Syötävä ja Herkullinen: Shampanjan ja mansikan yhdistelmä tuo nautinnollisen makuelämyksen suuseksiin ja hierontaan.
  • Monikäyttöinen: Vesipohjainen koostumus tekee geelistä turvallisen käyttää sekä liukuvoiteena että hierontageelinä.
  • Laadukkaat Ainesosat: Valmistettu huolella valituista ainesosista, kuten glyseriinistä ja sorbitolista, jotka yhdessä takaavat miellyttävän kokemuksen.
  • Käyttöturvallisuus: Vesipohjainen koostumus on yhteensopiva kondomien ja seksilelujen kanssa, mikä tekee tuotteesta monipuolisen valinnan.
  • Pakkaus: Kätevä 50 ml pakkaus on helppo ottaa mukaan matkalle tai pitää yöpöydän laatikossa käden ulottuvilla.

Valmistusaineet, kuten hydroxyethylcellulose ja sodium benzoate, varmistavat geelin sopivuuden herkälle iholle, kun taas aroma, citric acid ja sodium saccharin tuovat esille rikkaan shampanjan ja mansikan maun.

Kokeile Lick-It Shampanjan ja Mansikanmakuisen Hierontageeliä ja anna sen herkullisen maun sekä monipuolisten käyttömahdollisuuksien rikastuttaa intiimejä kokemuksiasi. Tämä geeli lupaa tuoda uudenlaista nautintoa ja iloa esileikkiin, tehostaen aistillista yhteyttä sinun ja kumppanisi välillä.

6,90 €
Ei varastossa
Lisätietoja
BrandLick It
MakuMansikka
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:LICK-IT SHAMPANJAN JA MANSIKAN MAKUINEN HIERONTAGEELI