LIQUID VIBRATOR - VIBRAATIOGEELI NAISILLE

SKU
06116460000

Orgie Liquid Vibrator -vibraatiogeeli: Uudenlainen Stimulaatio Naisille ja Miehille

Liquid Vibrator on stimuloiva vegaanigeeli, joka tarjoaa ainutlaatuisen ja jännittävän kokemuksen niin naisille kuin miehillekin. Tämä innovatiivinen geeli luo stimuloivia värähtelyaaltoja levitettäessä intiimialueelle, tuoden mukanaan uudenlaisia tunteita ja mahdollisuuden kokea voimakkaita orgasmeja. Pakattu 15 ml pulloon, tämä tuote on suunniteltu henkilöille, jotka etsivät uusia tapoja lisätä nautintoa intiimeihin hetkiin.

Ominaisuudet ja Käyttö:

  • Stimuloiva Vaikutus: Geelin levittäminen intiimialueille tuottaa värähtelyaaltoja, jotka stimuloivat ja tarjoavat uudenlaisia, jännittäviä tunteita.
  • Helppokäyttöinen: Muutama tippa geeliä riittää. Hiero geeli varovasti intiimialueelle, ja värähtelyvaikutus alkaa noin 30 sekunnin kuluttua.
  • Kestävä Vaikutus: Vaikutus kestää noin 20 minuuttia, ja lisää geeliä voidaan levittää tarvittaessa samalle alueelle.
  • Vegaaninen Koostumus: Tuote on valmistettu vegaanisista ainesosista, kuten aloe vera -mehusta ja Acmella Oleracea -uutteesta, jotka ovat tunnettuja ihonhoito-ominaisuuksistaan.

Sisältö: Geelin koostumus sisältää vettä, glyseriiniä, alkoholia ja useita muita ainesosia, jotka yhdessä luovat ainutlaatuisen stimuloivan vaikutuksen. Aloe Barbadensis -mehu ja Acmella Oleracea -uute rikastavat koostumusta, tuoden lisää hoitavia ominaisuuksia tuotteeseen.

Liquid Vibrator -vibraatiogeeli on tarkoitettu vain ulkoiseen käyttöön, ja se tarjoaa turvallisen ja nautinnollisen tavan tutkia seksuaalisuutta uusista näkökulmista. Kokeile ja koe, kuinka tämä geeli voi muuttaa seksuaalista kokemustasi, tuoden lisää nautintoa ja jännitystä intiimeihin hetkiin.

Tarjoushinta 20,61 € Normaalihinta 22,90 €
Varastossa
Lisätietoja
BrandOrgie
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:LIQUID VIBRATOR - VIBRAATIOGEELI NAISILLE
More from Orgie