LOVE SHUTTLE VIBRakuula

SKU
05633820000
Asettakaa silikkisen sileä vibrakuula(8cm pitkä ja 3,5cm halkaisijaltaan) vaginan sisälle tai pepun sisälle,käynnistäkää kauko-ohjaimella ja koette elämänne suurimman orgasmin. Kauko-ohjain on langatonta mallia. Love Shuttle vibrakuulassa on 10 eri rytmiä ja impulssia. Impulssien syvyyttä seuraatte kätevästi kauko-ohjaimen näytöltä. Huom,voitte käyttää vibrakuulaa yllätyksenä kumppanisi kanssa. Aseta vibrakuula "vapaaseen" aukkoon ja laita päälle orgasmin lähetyessä..hullu orgasmi on taattu. Sopii käytettäväksi myös nuken kanssa. Materiaali: ABS Pinta: Silkkisen pehmeä ja silkkisen liukas sekä miellyttävä. Väri: Musta
Tarjoushinta 34,95 € Normaalihinta 69,90 €
Varastossa

Mitä Love shuttle vibramunalla kauko-ohjaimella voidaan tehdä?

Love Shuttle vibramuna on seksiväline, joka on suunniteltu tarjoamaan nautintoa ja stimulaatiota. Sitä voidaan käyttää sekä itsetyydytykseen että pariskuntien väliseen leikkiin. Tässä on joitakin asioita, joita voi tehdä Love Shuttle vibramunalla kauko-ohjaimella:

Kauko-ohjauksella säädettävä stimulaatio: Love Shuttle vibramunassa on kauko-ohjain, jolla voit säätää sen värinän voimakkuutta ja rytmiä. Voit kokeilla erilaisia värinämalleja ja intensiteettejä löytääksesi itsellesi mieluisimman tuntuman.

Etäleikki kumppanin kanssa: Kauko-ohjain mahdollistaa kumppanin osallistumisen nautintoon ja stimulaatioon. Kumppani voi hallita vibramunan toimintoja ja luoda jännittäviä yllätyksiä tai nautintohetkiä etäältä.

Salainen nautinto julkisilla paikoilla: Love Shuttle vibramunaa voidaan käyttää myös julkisilla paikoilla tai tilanteissa, joissa haluat pitää nautinnon salaisena. Kauko-ohjaimen avulla voit hallita vibramunan toimintaa huomaamattomasti, mikä voi lisätä kiihottumista ja jännitystä.

Sisäinen ja ulkoinen stimulaatio: Love Shuttle vibramuna voidaan käyttää sekä sisäisesti että ulkoisesti. Se voidaan asettaa emättimeen tai anaaliin tarjoten sisäistä stimulaatiota. Lisäksi sitä voidaan käyttää klitoriksen tai muiden ulkoisten herkkyysalueiden stimulointiin.

On tärkeää huomioida, että jokainen käyttäjä on yksilöllinen, joten kokemukset ja mieltymykset voivat vaihdella. Kokeile rohkeasti erilaisia asetuksia ja löydä itsellesi mieluisin tapa käyttää Love Shuttle vibramunaa kauko-ohjaimella.

Lisätietoja
BrandYOU2TOYS
VäriMusta
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:LOVE SHUTTLE VIBRakuula
More from YOU2TOYS