VAIMONI SEKOILEE - MY WIFES IMPULSÉS

SKU
84634
ILOA HINTAAN MIHIN HYVÄNSÄ

Kaikille näille pareille halulla ja ilolla ei ole rajoja. Heitä innostaa enemmän kuin mikään muu, jakaa läheisyytensä tuntemattomien, miesten tai naisten kanssa, kymmenkertaistaa tuntemuksiaan ja kokea uusia kokemuksia, joista jokainen on jännittävämpi kuin seuraava.
 
Lana Roy ja Freya Mayer ovat olleet ystäviä jo jonkin aikaa, ja vaikka Freya on naimisissa, nuoret naiset rakastavat viettää aikaa yhdessä ja saada uusia kokemuksia. Tänä iltana aviomies Rickyn kotiin odotellessa kaksi nuorta naista ovat päättäneet piristää suhdettaan hieman järjestämällä nahka-, ketju- ja alusvaateillan. Kun Freya sitoo tyttöystävänsä suloiseen ja erittäin kuumaan esileikkiin, blondi ja brunette valmistautuvat kumppaninsa tuloon.
 
Kun Freya on sytyttänyt hänet yhdessä, hän jättää kentän vapaaksi aviomiehelleen huolehtiakseen ystävästään niin kuin pitää. Mikään ei innosta häntä enemmän kuin se, että Ricky pitää hauskaa toisen naisen kanssa. Lana, todellinen sodomian asiantuntija, puolestaan​​ei piilota iloaan ja aikoo tarjota hänelle elämänsä parhaan esityksen. Freya on tyytyväinen näkemäänsä ja haluaa sanoa viimeisen sanan ja tulee korvaamaan ystävänsä miehensä syliin. Hän pitää katsomisesta, mutta hän haluaa myös osallistua. Usein sanotaan, että ilo on pätevää vain, jos se jaetaan. Tämä kolmikko on täydellinen todiste.
 
HEIDÄN SALAISUUTENSA: HALUN SÄILYTTÄMINEN
 
Cléa Gaultier ja Paulo Bangkok ovat onnekkaita asumaan valtavassa huvilassa ja nauttimaan auringosta ja uima-altaastaan ​​joka päivä. He kutsuvat säännöllisesti ystäviä hyödyntämään tätä poikkeuksellista paikkaa. Tänään Paulo on varannut yllätyksen Cléalle kutsumalla komean Lola Belluccin mukaan iltapäivälle rentoutumiseen ja yhteisiin nautintoihin. Silmät sidottuina Cléa huomaa päivän yllätyksensä ja aikoo kiittää toveriaan omalla tavallaan. Uusia tuntemuksia kaipaavat kaksi nuorta naista ovat päättäneet hyödyntää tilannetta ja tarjota kumppanilleen niin paljon iloa kuin jaksavat.
 
Lana Royn kanssa seikkailunsa jälkeisenä päivänä Ricky Mancini ja Freya Mayer päättävät laittaa kannen takaisin päälle muuttamalla pelin sääntöjä hieman.Ricky oli pystynyt hyödyntämään kahden upean naisen hurmaa, tänä iltana on Freyan vuoro kaksi oriaa vain hänelle. Nostettuaan lämpöä Mike Hiltonin kanssa miehensä silmien alla, miehensä ei kestä kauan liittyä heihin intohimoiseen ja intensiiviseen trioon. Tämä on ilon merkin alle asetettu ilta, jota he eivät aio unohtaa.
 
EPÄTODENNÄKÖISYYDET
 
Cherry Kissilla ja Tony Carreralla on tapana valita leikkikumppaninsa yhdessä, eikä tämä päivä ole poikkeus säännöstä. Tarkastelemalla erikoissivustoa he törmäävät Tommy Cabrion profiiliin. Samana iltana nuori mies liittyy pariskunnan seuraan hyvin erityiselle illalliselle. Cherry Kiss tietää, mistä miehet pitävät, ja hän on päättänyt näyttää heille kaikki kykynsä. Nautinnon antaminen toisille on hyvä asia, mutta jos hän voi kestää sen myös sodomoitumalla, se on vielä parempi.
 
Tiffany Leiddi ja Ricky ovat auton takana. Pariskunta on juuri löytänyt toisensa ja heillä on vain yksi halu, rakastella. Kuljettajan läsnäolo ei näytä häiritsevän heitä. Nuori nainen puolialastona imee kumppaninsa pois tietäen, että heidän kuljettajansa ei jää huomaamatta siitä, mitä takapenkillä tapahtuu. Lopulta kotiin päästyään he kutsuvat miehen mukaansa ja viimeistelemään ajoneuvossa aloitetun. Tämä on ehdotus, josta kukaan mies ei voisi kieltäytyä. On sanottava, että Tiffanyn käyrät halkeaisivat kenet tahansa. Tässä on kuljettaja, joka on suurelta osin ansainnut päivänsä.
14,90 €
Varastossa
  • Ohjaaja Hervé Bodilis.
  • Studio Marc Dorcel.
  • Vuosi 2022.
  • Kesto (minuuttia) 118.
  • Kieli saksa, englanti, espanja, ranska, puola.
  • Tekstitykset kreikkaksi, hollanniksi, portugaliksi.
  • Pääosissa Freya Mayer, Lana Roy, Cherry Kiss, Clea Gaultier, Lola Bellucci, Tiffany Leiddi.
  • SKU 8463.
Lisätietoja
BrandMarc Dorcel
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:VAIMONI SEKOILEE - MY WIFES IMPULSÉS
More from Marc Dorcel