Magnaphall penisvoide 45ml

SKU
96705

Magnaphall-voide miehille on tehokas paikallislääke. Sillä ei ole vasta-aiheita tai sivuvaikutuksia. Antaa erinomaisia ​​tuloksia eikä aiheuta kipua tai allergisia reaktioita. Suunniteltu kasvattamaan penistä. Tämä kerma auttaa paitsi laajentamaan penistä, myös saamaan itseluottamusta ja tekemään elämästäsi kirkkaamman ja harmonisemman.

Kerma sisältää kuumaa chilipippuriauutetta. Se auttaa parantamaan peniksen verenkiertoa, parantamaan sen solujen kyllästymistä verellä ja hapella. Täytön seurauksena erektiokudoksen muodostavat onkalosolut lisääntyvät, ja siksi penis "turpoaa". Siitä tulee paitsi pidempi, myös paksumpi ja kovempi.

Sovellus. 10-15 minuuttia ennen yhdyntää, levitä pieni määrä voidetta koko peniksen pituudelle (päätä lukuun ottamatta) ja hiero tasaisin hierovin liikkein. Vältä kerman joutumista päähän, sillä sen sisältämä chili-uute voi aiheuttaa ärsytystä.

Ainesosat: parafiiniöljy, ceresiini, etyylialkoholi, hajuvesi, chilipippuriuute, isopropyylinikotinaatti, butyylifenyylimetyylipropionaali, alfa-isometyyliiononi, amyylikanemaali, bentsyylibentsoaatti, bentsyylisalisyylihappoesteri, sitraali, coumarin, limonelloniuute, mosumariini geranioli, heksyylikanemaali, hydroksisinelaali, isoeugenoli, linalooli.

Tilavuus: 45 ml.

14,90 €
Varastossa

Tilaa vähintään 65 euron edestä,niin saat lisäksi alennusta!
Lisätietoja
BrandInverma
Kenelle sopiiMiehille
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Magnaphall penisvoide 45ml