CB-6000 PENISLUKKO

SKU
CB-003

Hanki uusi, innovatiivinen CB-6000 penislukko ylläpitääksesi siveää elämäntapaa. Tämä läpinäkyvä penislukko tarjoaa luotettavan tavan pitää asiat tuoreina ja jännittävinä. Kokeile sitä yhdessä kumppanisi kanssa ja löydä uusia tapoja nauttia intiimistä hetkestä. Voit käyttää sitä roolileikeissä, BDSM:ssä tai vain piristääksesi normaalia makuuhuonekokemusta. Sopii täydellisesti aikuisille, jotka etsivät jotain uutta, sekä keski-ikäisille pareille, jotka haluavat piristystä suhteeseensa.

  1. Roolileikit ja Fantasiat: Kokeile penislukkoa roolileikeissä, joissa se voi toimia osana kiihottavaa valta- ja alistussuhdetta. Voitte keksiä erilaisia skenaarioita ja antaa mielikuvituksen lentää vapaasti.
  2. Kehittäkää Kommunikaatiota: Penislukon käyttö voi edistää avointa keskustelua ja kommunikaatiota kumppanin kanssa seksuaalisista toiveista ja rajoista. Se voi myös luoda luottamusta ja läheisyyttä suhteeseen.
  3. BDSM-tai Fetissikokeilut: Mikäli olette kiinnostuneita BDSM:stä tai fetisseistä, penislukko voi tarjota uusia mahdollisuuksia tutkia näitä alueita turvallisella ja kontrolloidulla tavalla.
  4. Pitkän Matkan Suhteet: Penislukon käyttö voi olla kiihottava tapa ylläpitää kipinää pitkän matkan suhteessa, sillä se voi luoda odotusta ja jännitystä seuraavaa tapaamista varten.
  5. Luota Rentouttavaan Yhteyteen: Käyttäkää penislukkoa osana tantrista seksiä tai meditatiivisia lähestymistapoja, jotka voivat syventää yhteyttäsi kumppaniisi ja luoda kokemuksen ykseydestä.
  6. Leikkisä Kilpailu: Kehittäkää hauskoja ja leikkisiä tapoja käyttää penislukkoa, kuten "avaimen piilotuspeli", jossa toinen kumppaneista piilottaa avaimen ja toinen yrittää löytää sen.
  7. Kestävän Nautinnon Tavoittelu: Penislukko voi auttaa hidastamaan orgasmia ja pidentämään seksuaalista nautintoa, mikä voi johtaa syvempään ja intensiivisempään kokemukseen molemmille osapuolille.
Tarjoushinta 27,93 € Normaalihinta 39,90 €
Varastossa
Lisätietoja
BrandHotlips - Sex toys
Weight NETTO0.000000
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:CB-6000 PENISLUKKO
More from Hotlips - Sex toys