COBECON SALAISET JARRUMIES PYYHKEET

SKU
252290

COBECON SALAISET JARRUMIES PYYHKEET

Cobeco Secret Brake Man -pyyhkeet tarjoavat kätevän tavan viivyttää orgasmin saamista ja pidentää seksuaalista nautintoa. Näissä pyyhkeissä on pieni jäähdytysvaikutus, joka kohdistuu peniksen herkkiin alueisiin. Ne perustuvat MALE Cobeco Delay -suihkeeseen ja sisältävät optimaalisen määrän viivästysainetta, joka auttaa hallitsemaan kiihottumista ja nauttimaan seksistä pidempään ja intensiivisemmin.

Käyttöideoita ja hyödyt:

  1. Viivästynyt orgasmi: Cobeco Secret Jarrumies -pyyhkeiden jäähdyttävä vaikutus auttaa viivyttämään orgasmin saamista, mikä antaa sinulle ja kumppanillesi mahdollisuuden nauttia seksistä pidempään ja intensiivisemmin.
  2. Helppo käyttää: Pyyhkeet on pakattu yksittäin optimaalisella määrällä MALE Cobeco Delay Spray -suihketta, mikä tekee niiden käytöstä helppoa ja kätevää. Voit ottaa ne helposti mukaasi matkoille tai spontaaneihin intiimihetkiin.
  3. Tehokas ja luotettava: Cobeco Secret Jarrumies -pyyhkeet ovat luotettava valinta seksuaalisen nautinnon pidentämiseen. Ne sisältävät tarkasti annostellun määrän viivästysainetta, mikä takaa tehokkaan ja pitkäkestoisen vaikutuksen.
  4. Monipuolinen käyttö: Voit käyttää Cobeco Secret Jarrumies -pyyhkeitä missä tahansa intiimissä tilanteessa parantaaksesi seksuaalista suorituskykyäsi ja lisätäksesi nautintoa sekä itsellesi että kumppanillesi.

Ole valmis pitkään ja jännittävään seikkailuun Cobeco Secret Jarrumies -pyyhkeiden avulla! Valitse laadukas ja luotettava ratkaisu seksuaalisen nautinnon pidentämiseen ja anna intohimon viedä sinut mukanaan!

Tarjoushinta 8,97 € Normaalihinta 9,97 €
Varastossa
Lisätietoja
BrandCobeco
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:COBECON SALAISET JARRUMIES PYYHKEET
More from Cobeco