COBECO MALE - LÄMMITTÄVÄ LIUKUVOIDE 250 ML

SKU
92523

Cobeco Male Warm Lämmittävä Liukuvoide: Lisälämpöä Intiimeihin Hetkiin

Cobeco Male Warm liukuvoide on suunniteltu tuomaan lisälämpöä ja syvyyttä intiimeihin kokemuksiin. Tämä 250 ml pakkaus tarjoaa ainutlaatuisen liukuvan tekstuurin, joka yhdistettynä lämmittävään vaikutukseen takaa luonnollisen ja miellyttävän nautinnon jo ensimmäisestä sipaisusta. Sen yhteensopivuus kondomien kanssa tekee siitä monipuolisen lisän seksuaaliseen kanssakäymiseen, tarjoten turvallisuutta ja lisämukavuutta.

Ominaisuudet ja Edut:

  • Lämmittävä Vaikutus: Koe lämpö jo ensimmäisellä käyttökerralla, mikä lisää aistillisuutta ja intiimien hetkien syvyyttä.
  • Luonnollinen Nautinto: Ainutlaatuisen liukuvan tekstuurinsa ansiosta se tarjoaa luonnollisen tuntuisen kokemuksen, joka täydentää ja rikastuttaa seksuaalista elämää.
  • Kondomien Kanssa Yhteensopiva: Turvallinen ja luotettava käyttää yhdessä kondomien kanssa, lisäten käyttömahdollisuuksia ja -mukavuutta.
  • Suuri Pakkauskoko: 250 ml pakkaus tarjoaa runsaasti tuotetta, joka kestää pitkään, varmistaen, että sinulla on aina liukuvoidetta saatavilla tarpeen mukaan.

Cobeco Male Warm liukuvoide on erinomainen valinta niille, jotka etsivät jotain uutta ja jännittävää lisätäkseen seksuaaliseen kanssakäymiseen. Sen lämmittävä vaikutus yhdessä luonnollisen liukuvan tekstuurin kanssa tuo intiimeihin hetkiin uudenlaista lämpöä ja nautintoa. Olipa kyseessä romanttinen ilta kumppanin kanssa tai henkilökohtainen nautinnonhetki, tämä liukuvoide on varma valinta lisäämään iloa ja nautintoa.

Kokeile Cobeco Male Warm lämmittävää liukuvoidetta ja anna sen lämmittävän vaikutuksen viehättää sinut ja kumppanisi, tarjoten unohtumattomia ja läheisiä kokemuksia jokaiseen intiimiin hetkeen.

Tarjoushinta 17,91 € Normaalihinta 19,90 €
Varastossa
Lisätietoja
BrandCobeco
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:COBECO MALE - LÄMMITTÄVÄ LIUKUVOIDE 250 ML
More from Cobeco