MARC DORCEL SUGAR AND SPICE

SKU
84457
Studio: Marc Dorcel
 
Valmistusvuosi: 2021
Kesto 175 min.
 
Ohjaus: Kay Brandt
 
WHITNEY WRIGHT KOHTAA SEKSUAALISESTI VAPAAN PARIN
 
Tina (Emma Hix) ja Justin (Jay Smooth) asuvat kauniissa kartanossa vauraalla alueella Los Angelesissa. He ovat seksuaalisesti vapautuneita ja jakavat usein voimakasta läheisyyttään ystäviensä kanssa. Molemmat olivat erittäin kiireisiä ammateissaan, ja he päättivät palkata kotikokin huolehtimaan aterioista ja antamaan heille enemmän vapaa -aikaa toisilleen. Tänään he kutsuivat viehättävän Mian (Whitney Wright) testaamaan taitojaan parhaan ystävänsä Jennan (Paige Owens) syntymäviikonloppuna. Aluksi hieman epävarma uusien työnantajiensa moraalista, Whitney osoittautuu erittäin innoistuneeksi tilanteesta ...
 
Tinalla ja Jennalla on hyvin erityinen suhde. He ovat olleet parhaita ystäviä vuosia, ja samalla he ovat kehittäneet erityisen suhteen, joka perustuu seksiin ja jännittävään roolileikkiin. Nykyään Tina esittää seksikkäitä opettajia, joiden on rangaistava Jennaa siitä, ettei hän saapunut esitykseen ajoissa. Entä jos Jenna "unohti" lähettää paperin tarkoituksella? Saadakseen hänet ymmärtämään erehdyksensä Tina hellittää ja suutelee häntä nopeasti, ennen kuin kaksi nuorta naista päättävät rakkautensa kylpyhuoneessa. Intiimien hyväilyjen ja suukkojen välissä on todennäköistä, että Jenna unohtaa palauttaa kotitehtävänsä paljon useammin.
 
Pian tämän jälkeen Tinan aviomies Justin tulee kotiin toimistolta pitkän päivän jälkeen. Mikä voisi olla jännittävämpää kuin löytää kaksi kaunista naista alastomia ​​makuuhuoneesta ja unohtamaan kaikki päivän huolet? Silti kaikki roolileikistään innoissaan, kaksi nuorta naista päättävät antaa hänelle lesbo -esityksen, jota hän ei pian unohda. Erittäin innoissaan Justin liittyy leikkiin ja aikoo käyttää tilaisuuden hyväkseen tarjotakseen ensimmäisen syntymäpäivälahjansa Jennalle. Tämä viimeinen tykkää rakastella tyttöjen kanssa, mutta hän harvoin sanoo ei, kun mies, jolla on hyvä kroppa, ehdottaa hänelle sodomisointia. On vielä jännittävämpää, kun hänen paras ystävänsä katselee hänen nauttivan masturboinnista. On syntymäpäiväviikonloppu, joka on alkanut loistavasti.
 
Seksifilmi, Pornofilmi, Lesboseksiä , Ryhmäseksiä.
Tarjoushinta 7,30 € Normaalihinta 14,90 €
Varastossa
Lisätietoja
BrandMarc Dorcel
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:MARC DORCEL SUGAR AND SPICE
More from Marc Dorcel