Master Series - pikku paholaisen piikkipyörä

SKU
MV-X8189

Master Series - Pikku Paholaisen Piikkipyörä: Kipua ja Ilon Sekoitusta

Tutustu Master Series - Pikku Paholaisen Piikkipyörään, pienenä, kannettavana ja jännittävän piikikkäänä fetissityökaluna, joka on suunniteltu erityisesti kavalille pariskunnille. Tämä työkalu tarjoaa ainutlaatuisen tavan tutkia orjuus- ja dominointileikkejä, yhdistäen pienen tuskan määrän suureen iloon. Lil' Devil Sensation Wheel on suunniteltu kevyesti rullattavaksi ihon yli, luoden innostavan ja endorfiinia vapauttavan vaikutuksen, joka on täysin ainutlaatuinen ja unohtumaton.

Ominaisuudet:

  • Kevyt ja Ergonominen Muotoilu: Terävä, piikikäs pyörä pyörii tasaisesti ohuella kahvalla, joka on mukava ja turvallinen kädessä, mahdollistaen täydellisen sijoittamisen ja helpon ohjaamisen.
  • Materiaali: Kiinteä ja erittäin hygieeninen ABS-muovi tekee Lil' Devil -piikkipyörästä helpon puhdistaa käyttämällä lämmintä saippuavettä tai lelunpuhdistusainetta.
  • Pituus: 8,3 cm, täydellinen koko helpottaa kuljettamista ja mahdollistaa sen, että voit tuoda uutta jännitystä leikkeihisi missä tahansa.

Käyttöideat:

  • Orjuus- ja Dominointileikit: Lisää uusi ulottuvuus dominointi- ja orjuusleikkeihisi, käyttämällä Pikku Paholaisen Piikkipyörää herkistämään kumppanisi ihoa ja herättämään aistit.
  • Aistien Leikit: Käytä piikkipyörää osana aistien leikkejä, herättämään ja lisäämään herkkyyttä, mikä tekee jokaisesta kosketuksesta entistä intensiivisemmän.
  • Tutki Rajojasi Turvallisesti: Käyttämällä tätä työkalua voitte turvallisesti tutkia kehon rajoja ja kipukynnystä, syventäen luottamusta ja yhteyttä kumppanin kanssa.

Miksi Valita Master Series - Pikku Paholaisen Piikkipyörä?

Master Series - Pikku Paholaisen Piikkipyörä ei ole vain fetissityökalu; se on portti uusiin aistimuksiin ja kokemuksiin. Sen avulla voit tutkia kehon herkkyyttä, tuoda uusia elementtejä dominointileikkeihisi ja kokea yhdessä kumppanisi kanssa unohtumattomia hetkiä. Helppo puhdistaa ja erittäin kannettava muotoilu tekevät siitä täydellisen lisän BDSM-kokoelmaasi, tarjoten uusia tapoja kokeilla ja nauttia toistenne seurasta.

Tarjoushinta 6,23 € Normaalihinta 8,90 €
Varastossa

Pituus: 10,5 cm

Pyörän halkaisija: 3 cm

Lisätietoja
BrandHotlips - Sex toys
VäriMusta
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Master Series - pikku paholaisen piikkipyörä
More from Hotlips - Sex toys