Miesten gladiaattori-hame

SKU
214006317

Tuo esiin sisäinen gladiaattorisi tällä upealla mustalla gladiaattorityylisellä hameella. Seelikossa on kaksi vyötä ja joustava takapuoli, tarjoten mukavan ja muuntautumiskykyisen istuvuuden kaikenlaisiin tilanteisiin. Valmistettu laadukkaasta sekoitteesta, joka koostuu 60% polyesteristä, 35% puuvillasta ja 5% spandexista, tämä hame on sekä kestävä että mukava.

49,90 €
Varastossa

Tuotteen ominaisuudet:

  • Gladiaattorityyli: Anna itsellesi rohkeaa ja voimakasta tyyliä tämän gladiaattorityylisen hameen avulla, joka tuo esiin sisäisen soturisi.
  • Kaksi vyötä: Ainutlaatuinen kahden vyön muotoilu lisää hameen visuaalista kiinnostavuutta ja erottuvuutta.
  • Joustava takapuoli: Joustava ja venyvä takapuoli tarjoaa mukavuutta ja liikkumavapautta kaikissa tilanteissa.
  • Monikäyttöinen: Tämä hame on täydellinen valinta rennosta katutyylistä aina rohkeisiin teemajuhliin ja rooliasuihin asti.

Ideoita miehille ja pareille:

  • Teemajuhlat: Valmistaudu teemajuhliin tai roolipukutapahtumiin lisäämällä gladiaattorityylinen hame osaksi asuasi ja näyttämällä rohkealta ja ainutlaatuiselta.
  • Rooliasut: Tutki rooliasujen maailmaa ja lisää hame osaksi rohkeaa ja seikkailunhaluista asua, joka herättää huomiota ja innostusta.
  • Itseilmaisu: Käytä tätä hameita ilmaisemaan omaa persoonallisuuttasi ja tyyliäsi, olitpa sitten katutyyliin taipuvainen trendsetteri tai rohkea seikkailija.

Rohkeasti eteenpäin gladiaattorin tyylillä tällä upealla Miesten hameella, joka yhdistää voiman, tyylin ja mukavuuden täydellisesti.
Miesten gladiaattori-hame, jossa voitte olla sekä areenalla raju ja raakalaismainen ottelija ja taistelujen ulkopuolella pomon alistuva ja jäntevä orja.

Materiaali: 60 % polyesteriä, 35 % puuvillaa, 5 % spandeksi.

Lisätietoja
BrandSvenjoyment
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Miesten gladiaattori-hame
More from Svenjoyment