Metal posture -tanko

SKU
MW-X6666

Tutustu Metal Posture -Tankoon: Monipuoliseen BDSM-käyttöön suunniteltu. Tämä ainutlaatuinen BDSM-väline yhdistää kaulan ja kädet tankoon, joka tarjoaa uudenlaista hallintaa ja dominanssia leikkeihinne. Säädettävä pituus 60 ja 80 cm välillä mahdollistaa täydellisen istuvuuden kaikille käyttäjille, ja yhdenkoon kaula- ja rannehihnat takaavat, että jokainen löytää mukavan ja turvallisen käyttökokemuksen. Kaula- ja rannehihnojen lukitusmahdollisuus riippulukoilla lisää turvallisuutta ja kontrollin tunnetta.

Tuotteen Ominaisuudet:

  • Säädettävä Pituus: Välillä 60–80 cm, sopii kaikille käyttäjille.
  • Yhdenkoon Kaula- ja Rannehihnat: Mukautuu jokaisen käyttäjän yksilöllisiin tarpeisiin.
  • Lukittavat Hihnat: Mahdollisuus lisätä riippulukot kaula- ja rannehihnoihin, tarjoten lisäturvallisuutta ja vahvistettua kontrollia.
  • Materiaali: Kestävä PVC, joka on sekä kestävä että mukava käyttää.

Käyttöideat:

  • Dominanssi ja Kontrolli: Käytä Metal Posture -tankoa osana dominanssi- ja alistusleikkejä, tarjoten kumppanillesi uuden tason hallintaa ja auktoriteettia.
  • Monipuolisuus: Voidaan käyttää sekä etu- että takapuolella, tarjoten erilaisia skenaarioita ja asentoja leikkeihinne.
  • Turvallinen Tutkimusmatka: Säädettävän pituuden ja mukavien hihnojen ansiosta voitte turvallisesti tutkia rajojanne ja kokea uudenlaisia tuntemuksia yhdessä.

Metal Posture -Tanko on välttämätön väline BDSM-harrastajille, jotka haluavat lisätä leikkeihinsä syvyyttä ja monimuotoisuutta. Olipa kyseessä sitten kokenut BDSM-yhteisön jäsen tai aloittelija, joka haluaa tutkia uusia ulottuvuuksia, tämä tanko tarjoaa ainutlaatuisen tavan kokea hallintaa, dominanssia ja intiimiä lähentymistä.

Tarjoushinta 48,93 € Normaalihinta 69,90 €
Varastossa

Tankoa voi säätää kaikille sopivaksi 60 ja 80cm väliltä,lisäksi on niin kaulan kuin käsien siteet kaikille sopivat yhdenkoon versiot. 
Kaula ja rannehihnoja voidaan lukita riippulukoilla.

Materiaali: PVC

Lisätietoja
BrandHotlips - Sex toys
VäriMusta
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Metal posture -tanko
More from Hotlips - Sex toys