CHILIROSEN LEOPARDIMEKKO JA HANSIKKAAT

SKU
CR-3156

Leopardi Minimekko ja siihen sopivat pitkät ja seksikkäät hansikkaat Chiliroselta ovat villin ja rohkean tyylin huipentuma. Suunniteltu saamaan sinut näyttämään lumoavalta kissalta, tulet säteilemään itsevarmuutta ja hallitsevuutta tässä asukokonaisuudessa.

Kumppanisi tulee innostumaan rohkeasta ja voimakkaasta ulkonäöstäsi, sillä se lupaa iltaa täynnä jännitystä ja nautintoa. Minimekko ja hansikkaat on valmistettu joustavasta materiaalista, mikä takaa mukavan istuvuuden ja korostaa kaaria.

Paketti sisältää:

  • Minimekon.
  • Pitkät ja seksikkäät hansikkaat.
  • Stringit.

Missä käyttää:

  1. Treffi-ilta: Herätä huomiota seuraavalla treffikerralla pitämällä päälläsi tätä rohkeaa minimekkoa ja siihen sopivia pitkiä ja seksikkäitä hanskoja. Kumppanisi ei voi vastustaa vetovoimaasi.
  2. Illanvietto: Erota joukosta tanssilattialla klubeilla tai juhlissa tässä silmiinpistävässä asukokonaisuudessa. Anna villin puolesi loistaa tanssiessasi yön läpi.
  3. Yksityiset kohtaamiset: Yllätä kumppanisi yksityisellä tapaamisella käyttäen tätä lumoavaa asukokonaisuutta. Leopardikuviointi lisää ylimääräistä jännitystä intiimeihin hetkiinne.

Villillä leopardikuviolla ja siihen sopivilla pitkillä ja seksikkäillä hansikkailla tämä asukokonaisuus on täydellinen tapa vapauttaa sisäinen villikissasi ja hallita iltaa.

Ei varastossa

Pakkaus sisältää: Leopardiminimekon, stringit ja käsineet.

Lisätietoja
BrandChilirose
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:CHILIROSEN LEOPARDIMEKKO JA HANSIKKAAT
More from Chilirose