Mister B Fist Extreme Lube 500 ml

SKU
97012

Mister B Fist Extreme Lube 500 ml

Tuo Viileä Tuulahdus Intiimeihin Hetkiisi: Mister B Fist Extreme Lube

Mister B Fist Extreme Lube vie liukuvoiteiden maailman uudelle tasolle viilentävällä vaikutuksellaan. Tämä 500 ml silikonipohjainen liukuvoide on kehitetty tarjoamaan poikkeuksellista liukuvuutta samalla kun se lisää jännittävää ja virkistävää viileyttä seksuaalisiin leikkeihin. Sen ei-tahmea, hajuton ja mauton koostumus tekee siitä täydellisen valinnan monipuoliseen käyttöön, säilyttäen samalla käyttömukavuuden ja nautinnon pitkään.

Tuotteen Ominaisuudet:

  • Viilentävä Vaikutus: Ainutlaatuinen kaava, joka viilentää ihokontaktissa, tarjoten virkistävän tunteen ja uudenlaisen stimulaation.
  • Silikonipohjainen: Tarjoaa erinomaisen liukuvuuden ja pitkäkestoisen vaikutuksen ilman, että tarvitsee huolehtia kuivumisesta kesken kaiken.
  • Ei Tartu: Jättää ihon sileäksi ja pehmeäksi ilman tahmaista tunnetta, mikä lisää käyttökokemuksen miellyttävyyttä.
  • Hajuton ja Mauton: Suunniteltu olemaan häiritsemättä aisteja, mikä mahdollistaa keskittymisen täysin nautinnollisiin tuntemuksiin.

Käyttö:

Mister B Fist Extreme Lube soveltuu erinomaisesti erilaisiin seksuaalisiin aktiviteetteihin, joissa kaivataan lisäliukuvuutta ja ainutlaatuista viilentävää tunnetta. Se on ihanteellinen valinta niille, jotka haluavat lisätä leikkeihinsä uutta ulottuvuutta ja kokea virkistävän sensaation.

Turvallinen ja Monipuolinen Käyttö:

Tämä liukuvoide on turvallinen käytettäväksi yhdessä lateksituotteiden kanssa, mukaan lukien kondomit. Sen silikonipohjainen koostumus takaa, että voit nauttia pitkäkestoisesta liukuvuudesta ilman huolia.

Virkistävä Kokemus:

Koe uudenlainen virkistävä kokemus Mister B Fist Extreme Lube -liukuvoiteen avulla. Sen viilentävä vaikutus tuo seksuaalisiin hetkiin uutta jännitystä ja nautintoa, tarjoten samalla kaikki silikonipohjaisen liukuvoiteen edut. Tämä tuote on suunniteltu niille, jotka haluavat syventää ja elävöittää intiimiä kokemustaan viileällä tuulahduksella.

29,90 €
Varastossa

Mister B Fist Extreme Lube 500 ml
Viilentävä silikonipohjainen liukuvoide, ei tartu, hajuton ja mauton. 
500 ml.

Lisätietoja
BrandMister B Lubricants
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Mister B Fist Extreme Lube 500 ml