MISTER B FIST EXTREME LUBRIKANT 200ML

SKU
910840

Mister B FIST EXTREME on silikonipohjainen nyrkkirasva todella kovaan käyttöön.

Liukuu hyvin ja pitkään, laadukas tuote.

Öljy vapaa, turvallinen ja rasvavapaa.

200 ml.

25,90 €
Varastossa

Mister B FIST EXTREME on silikonipohjainen voiteleva hyytelö, joka sopii erinomaisesti raskaampaan leikkiin esimerkiksi suurempien lelujen kanssa. 

Aavistus neilikkaa, joka antaa viilentävän ja rentouttavan vaikutuksen. 

Kondomin kanssa yhteensopiva, silkinpehmeä, ei tahmea tai tahmea, erittäin pitkäkestoinen, myrkytön, mauton, hajusteeton, hypoallergeeninen, öljytön ja rasvaton. 

Ei testattu eläimillä eikä eläinperäisiä sivutuotteita.

Miten nyrkkiseksivoide eroaa tavallisesta liukuvoiteesta? 

Nyrkkiseksivoide on erityinen liukuvoide, joka on suunniteltu antamaan enemmän voitelua ja suojaa anaaliyhdyntää varten. Se eroaa tavallisesta liukuvoiteesta usein sen koostumuksen ja ominaisuuksien suhteen.

Nyrkkiseksivoide on yleensä paksumpaa ja kestävämpää kuin tavallinen liukuvoide, ja se voi sisältää lisää kosteuttavia ja ravitsevia ainesosia, kuten aloe veraa tai E-vitamiinia, jotka auttavat suojaamaan ihoa ja vähentämään kitkaa anaaliyhdyntää varten. Joissakin tapauksissa nyrkkiseksivoide voi myös sisältää lievää puudutusainetta, joka auttaa vähentämään kipua ja epämukavuutta anaaliyhdyntää varten.

Nyrkkiseksivoide on erityisesti suunniteltu antamaan enemmän voitelua ja suojaa anaaliyhdyntää varten, sillä anaaliyhdynnän aikana voi syntyä enemmän kitkaa ja iho voi ärsyyntyä helpommin. Tavallinen liukuvoide voi olla riittävä, mutta nyrkkiseksivoide voi tarjota parempaa suojaa ja voitelua erityisesti silloin, kun anaaliyhdyntä on intensiivistä tai pitkäaikaista.

On tärkeää valita korkealaatuinen nyrkkiseksivoide ja käyttää sitä ohjeiden mukaan, jotta vältetään mahdolliset ihoärsytykset tai allergiset reaktiot. Muista myös käyttää suojakäsineitä tai muita suojavarusteita, kun harjoitat nyrkkiseksiä, jotta vältetään infektioiden ja muiden terveysriskien riski.
 


 

Lisätietoja
BrandMister B Lubricants
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:MISTER B FIST EXTREME LUBRIKANT 200ML