MISTER B FIST EXTREME LUBRIKANT 200ML

SKU
910840

Mister B Fist Extreme Lubricant 200 ml

Tutustu Uusiin Ulottuvuuksiin: Mister B Fist Extreme Lubricant

Koe ennenkokematon mukavuus ja suojan tunne intensiivisissä intiimeissä leikeissä Mister B Fist Extreme Lubricantin avulla. Tämä 200 ml silikonipohjainen voiteleva hyytelö on suunniteltu erityisesti raskaampaan anaalileikkiin, tarjoten pitkäkestoisen liukuvuuden ja viilentävän vaikutuksen, kiitos aavistuksen neilikkaa. Täydellinen valinta aikuisille ja keski-ikäisille pareille, jotka haluavat tutkia uusia ja jännittäviä tapoja nauttia toisistaan, tarjoten uutta syvyyttä ja intensiteettiä suhteeseen.

Tuotteen Edut:

  • Pitkäkestoinen Liukuvuus: Ei tarvetta lisätä kesken leikkien, mikä mahdollistaa keskeytyksettömän nautinnon ja syvän yhteyden kumppanin kanssa.
  • Viilentävä ja Rentouttava: Unikkoaineena toimiva neilikka tarjoaa ainutlaatuisen viilentävän ja rentouttavan vaikutuksen, mikä tekee kokemuksesta nautinnollisemman molemmille osapuolille.
  • Turvallinen ja Yhteensopiva: Sopii käytettäväksi lateksikondomien kanssa, joten voit nauttia turvallisesti ja huolettomasti.
  • Monikäyttöinen: Ihanteellinen myös hierontaan, tuoden lisäkiiltoa ja sileyttä iholle.

Käyttöideat:

  • Intensiiviset Anaalileikit: Kokeilkaa uusia leluja ja tapoja nauttia toisistanne, tietäen että Mister B Fist Extreme Lubricant tarjoaa tarvittavan suojan ja mukavuuden.
  • Hieronta: Lisätkää sensuellia hierontaa esileikkinne, käyttäen tätä liukastetta saadaksenne silkinpehmeän tunteen ihollanne ja lisätäksenne intiimiyttä.
  • Uuden Elämän Tuominen Parisuhteeseen: Elvyttäkää seksielämäänne kokeilemalla rohkeasti uusia asioita, Mister B Fist Extreme Lubricantin avulla saatte turvallisen ja miellyttävän tavan tutkia toisianne uudelleen.

Löydä Uusi Voima ja Intiimiyys:

Mister B Fist Extreme Lubricant on enemmän kuin vain liukuvoide; se on portti uusiin kokemuksiin ja syvempään yhteyteen. Tämä tuote on suunniteltu rohkeille pareille, jotka haluavat tutkia seksuaalisuutensa rajoja turvallisesti ja nautinnollisesti. Kokeilkaa rohkeasti ja antakaa suhteenne kukoistaa uusien ja virkistävien kokemusten kautta.

25,90 €
Ei varastossa

Mister B FIST EXTREME on silikonipohjainen voiteleva hyytelö, joka sopii erinomaisesti raskaampaan leikkiin esimerkiksi suurempien lelujen kanssa. 

Aavistus neilikkaa, joka antaa viilentävän ja rentouttavan vaikutuksen. 

Kondomin kanssa yhteensopiva, silkinpehmeä, ei tahmea tai tahmea, erittäin pitkäkestoinen, myrkytön, mauton, hajusteeton, hypoallergeeninen, öljytön ja rasvaton. 

Ei testattu eläimillä eikä eläinperäisiä sivutuotteita.

Miten nyrkkiseksivoide eroaa tavallisesta liukuvoiteesta? 

Nyrkkiseksivoide on erityinen liukuvoide, joka on suunniteltu antamaan enemmän voitelua ja suojaa anaaliyhdyntää varten. Se eroaa tavallisesta liukuvoiteesta usein sen koostumuksen ja ominaisuuksien suhteen.

Nyrkkiseksivoide on yleensä paksumpaa ja kestävämpää kuin tavallinen liukuvoide, ja se voi sisältää lisää kosteuttavia ja ravitsevia ainesosia, kuten aloe veraa tai E-vitamiinia, jotka auttavat suojaamaan ihoa ja vähentämään kitkaa anaaliyhdyntää varten. Joissakin tapauksissa nyrkkiseksivoide voi myös sisältää lievää puudutusainetta, joka auttaa vähentämään kipua ja epämukavuutta anaaliyhdyntää varten.

Nyrkkiseksivoide on erityisesti suunniteltu antamaan enemmän voitelua ja suojaa anaaliyhdyntää varten, sillä anaaliyhdynnän aikana voi syntyä enemmän kitkaa ja iho voi ärsyyntyä helpommin. Tavallinen liukuvoide voi olla riittävä, mutta nyrkkiseksivoide voi tarjota parempaa suojaa ja voitelua erityisesti silloin, kun anaaliyhdyntä on intensiivistä tai pitkäaikaista.

On tärkeää valita korkealaatuinen nyrkkiseksivoide ja käyttää sitä ohjeiden mukaan, jotta vältetään mahdolliset ihoärsytykset tai allergiset reaktiot. Muista myös käyttää suojakäsineitä tai muita suojavarusteita, kun harjoitat nyrkkiseksiä, jotta vältetään infektioiden ja muiden terveysriskien riski.

Lisätietoja
BrandMister B Lubricants
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:MISTER B FIST EXTREME LUBRIKANT 200ML