MISTER B FIST HOT 200ML - Lämmittävä nyrkkirasva

SKU
910860

MISTER B FIST HOT 200ML - LÄMMITTÄVÄ NYRKKIRASVA

Mister B Fist Hot 200ml on erityisesti suunniteltu lämmittävä nyrkkirasva, joka tarjoaa intensiivisen ja kiihottavan kokemuksen nyrkkiseksissä. Tämä korkealaatuinen rasva on suunniteltu tuomaan lisälämpöä ja stimulaatiota anaaliseksiin ja nyrkkiseksin harrastamiseen.

Ominaisuudet ja Edut:

  1. Lämmittävä Vaikutus: Rasvan lämmittävä vaikutus lisää tuntoa ja stimulaatiota, mikä tekee nyrkkiseksistä entistäkin kiihottavampaa ja nautinnollisempaa.
  2. Turvallinen Käyttö: Öljytön ja rasvaton koostumus tekee siitä turvallisen käyttää kondomien kanssa, varmistaen turvallisen ja miellyttävän kokemuksen.
  3. Allergiavapaa: Rasva on allergiavapaa, mikä tekee siitä sopivan käytettäväksi monille eri ihotyypeille ilman ärsytystä tai epämukavuutta.

Käyttöohjeet: Levitä runsaasti rasvaa nyrkin ympärille ja anaalialueelle ennen nyrkkiseksiä. Hiero kevyesti ja anna lämmön vaikuttaa, kunnes olet valmis aloittamaan nautinnollisen ja kiihottavan kokemuksen.

Anna Mister B Fist Hot 200ml lämmittävän nyrkkirasvan tuoda lisää kiihkoa ja nautintoa nyrkkiseksiisi. Valitse laadukas ja turvallinen rasva ja koe nyrkkiseksi täysin siemauksin!

25,90 €
Varastossa
Lisätietoja
BrandMister B Lubricants
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:MISTER B FIST HOT 200ML - Lämmittävä nyrkkirasva