MISTER B FIST - NYRKKISEKSIVOIDE

SKU
97007

Mister B Fist - Nyrkkiseksivoide: Kestävää Liukuvuutta Intiimeihin Hetkiin

Mister B Fist on silikonipohjainen nyrkkiseksivoide, joka on suunniteltu tarjoamaan erinomaisen ja pitkäkestoiset liukuominaisuudet intiimeihin hetkiin. Tämä 200 ml pakkauksessa oleva voide sopii erinomaisesti niin nyrkkiseksiin, perinteiseen seksiin kuin anaaliseksiinkin, tarjoten monipuolisen ratkaisun erilaisiin tarpeisiin. Voiteen öljytön, turvallinen, allergiavapaa ja rasvaton koostumus tekee siitä ihanteellisen valinnan kaikille, jotka etsivät luotettavaa ja miellyttävää liukuvoidetta.

Ominaisuudet ja Edut:

  • Silikonipohjainen Koostumus: Tarjoaa ylivoimaisen liukuvuuden ja pitkäkestoisuuden, mikä on erityisen tärkeää vaativissa intiimeissä aktiviteeteissa, kuten nyrkkiseksissä.
  • Monipuolinen Käyttö: Sopii käytettäväksi paitsi nyrkkiseksiin, myös perinteiseen ja anaaliseksiin, tarjoten joustavan ratkaisun erilaisiin intiimeihin tilanteisiin.
  • Turvallinen ja Allergiavapaa: Öljytön, allergiavapaa ja rasvaton koostumus on suunniteltu minimoiden allergisten reaktioiden riski ja tarjoten turvallisen käyttökokemuksen kaikille käyttäjille.
  • Kätevä Pakkauskoko: 200 ml pakkaus on käytännöllinen ja riittää pitkäaikaiseen käyttöön, varmistaen, että voide on aina saatavilla, kun sitä eniten tarvitset.

Käyttövinkit:

Mister B Fist -voiteen silikonipohjainen koostumus on ihanteellinen valinta, kun kaipaat pitkäkestoista liukuvuutta intiimeihin hetkiisi. Sen monipuolinen käyttötarkoitus mahdollistaa voiteen käytön erilaisissa seksuaalisissa aktiviteeteissa, tarjoten joustavuutta ja miellyttävän kokemuksen jokaiselle osapuolelle.

Olitpa sitten kokenut käyttäjä tai tutustumassa uusiin nautinnon muotoihin, Mister B Fist tarjoaa luotettavan ja turvallisen tavan lisätä liukuvuutta ja mukavuutta intiimeihin hetkiisi. Kokeile ja anna sen monipuolisten ominaisuuksien parantaa intiimejä kokemuksiasi.

21,90 €
Varastossa
Lisätietoja
BrandMister B Lubricants
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:MISTER B FIST - NYRKKISEKSIVOIDE