Musta kovispaita vetää katseet puoleensa

SKU
2160455

Musta värinen keinonahkainen ja seksikkään kiiltelevä paita miehille, jotka haluavat näyttää kuka on kuka... ja vetää ihailevia katseita puoleensa. 

FAUX LEATHER MEN´S SHIRT by Sven Joyment - Vapauta Rohkea Puolesi

Esittelyssä Sven Joymentin FAUX LEATHER Miesten paita, joka yhdistää tyylin rohkeuden vivahdukseen. Napilliset etukappaleet, rintataskut ja olkapäälle asetetut arvomerkit sotilastyylisessä suunnittelussa tekevät tästä paidasta ainutlaatuisen. Paita on valmistettu 98% polyesteristä ja 2% elastaanista polyuretaanipinnoitteella, joka antaa sille tyylikkään, keinonahkaisen viimeistelyn. Tarjoten klassisen mustan värin, tämä paita on monipuolinen lisä jokaisen miehen vaatekaappiin, täydellinen niille, jotka haluavat erottua joukosta. Toimitetaan kauniissa lahjapakkauksessa, mikä tekee siitä ihanteellisen lahjan tai erityisen herkun itsellesi. Ihanteellinen roolipeleihin tai yksinkertaisesti rohkean muotilauseen tekemiseen.

Pariskunnille:

Virittäkää Suhdettanne: FAUX LEATHER MEN´S SHIRT on täydellinen pariskunnille, jotka haluavat tutkia uusia dynamiikkoja suhteessaan. Sen sotilastyyliset ja rohkeat muotoilut ovat ihanteellisia roolipeleihin, avaten fantasian ja jännityksen maailman.

Lisää Itsevarmuutta ja Viehätysvoimaa: Tämän keinonahkaisen paidan käyttö voi merkittävästi lisätä käyttäjän itsevarmuutta, saaden heidät tuntemaan itsensä houkuttelevammiksi ja rohkeammiksi. Tämä uusi itsevarmuus on tarttuvaa, lisäten sähköistä kipinää vuorovaikutuksiinne ja syventäen yhteyttänne.

Seikkailun Lahja: Tyylikkäässä lahjapakkauksessa toimitettuna FAUX LEATHER MEN´S SHIRT by Sven Joyment on enemmän kuin vain paita; se on kutsu seikkailuun. Olitpa sitten antamassa sitä kumppanillesi tai itsellesi, se on lupaus hauskuudesta, jännityksestä ja ehkä pienestä mysteeristä.

Monipuolisuus Tyylissä: Roolipelien viehätyksen lisäksi tämä keinonahkainen paita on tyylikäs vaatekappale, joka voi kohottaa mitä tahansa asukokonaisuutta. Sen siro muotoilu ja laadukkaat materiaalit tekevät siitä sopivan illanviettoon, erityistapahtumaan tai aina, kun haluat tehdä rohkean lausunnon.

Luo Muistettavia Hetkiä: FAUX LEATHER MEN´S SHIRT on suunniteltu luomaan unohtumattomia kokemuksia. Sen ainutlaatuinen tyyli ja keinonahan houkutus luo puitteet muistettaville illoille, olittepa kotona tutkimassa uusia fantasioita tai kaupungilla kääntämässä päitä.

Tutustu FAUX LEATHER MEN´S SHIRT by Sven Joyment -paitaan Seksitori -verkkokaupassa, jossa rohkea muoti kohtaa uskaliaat halut. Anna tämän erottuvan vaatekappaleen inspiroida tyyliäsi ja suhdettasi, muuttaen tavalliset hetket poikkeuksellisiksi muistoiksi. Omaksu viehätysvoiman voima Sven Joymentin kanssa ja tee jokaisesta hetkestä unohtumaton.

64,90 €
Varastossa
Lisätietoja
BrandSvenjoyment
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Musta kovispaita vetää katseet puoleensa
More from Svenjoyment