SEITSEMÄNTOIMINEN SORMIVIBRAATTORI

SKU
3008000075

My Favorite Fingervibe on leikkisä, intiimi nautinnon tarjoaja, joka on valmistettu korkealaatuisista, vartalolle turvallisista materiaaleista.

Stimulaattorissa on monia jännittäviä ominaisuuksia, kuten pehmeä kosketuspinta ja stimuloivat käyrät.

Laatumerkin taboomin muotoilussa on joustava sormisilmukka ja se tarjoaa valinnan 7 jännittävään värinä-, eskalaatio- ja sykkimistilaan.

Valitse suosikkisi ja valmistaudu sensaatiomaiseen eroottiseen hauskanpitoon.

My Favorite Fingerviben mukana tulee akku, ja se on edullinen valintasi äärimmäiseen, intiimiin nautintoon.

Kokonaispituus - 9,5 cm.

Tarjoushinta 7,95 € Normaalihinta 15,90 €
Varastossa

Miten ja mihin sormivibraattoria käytetään?

Sormivibraattori on pienikokoinen seksilelu, joka on suunniteltu käytettäväksi sormenpäässä. Sitä voidaan käyttää moniin eri tarkoituksiin, ja sen käyttötapa riippuu yksilön mieltymyksistä ja tarpeista. Tässä on joitain yleisiä tapoja, joilla sormivibraattoria voidaan käyttää:

Ulkoinen stimulaatio: Sormivibraattoria voidaan käyttää ulkoisen stimulaation tarjoamiseen erogeenisille alueille, kuten klitorikselle, nännien ympärille tai peniksen varren alueelle. Voit käyttää vibraattoria kevyesti pyörittävin liikkein tai pitämällä sitä paikoillaan halutulla alueella.

Penetraatio: Joissain tapauksissa sormivibraattoria voidaan käyttää myös kevyen penetroinnin tarjoamiseen. Sitä voidaan käyttää emättimen tai peräaukon avaamiseen tai stimulointiin. Tässä tapauksessa on tärkeää muistaa käyttää riittävästi liukuvoidetta ja edetä varovaisesti.

Kehon hierontaan: Sormivibraattoria voidaan käyttää myös kehon hierontaan rentoutumistarkoituksissa. Voit käyttää sitä esimerkiksi hartioihin, selkään tai muihin lihasryhmiin, jotka kaipaavat rentoutusta tai stimulaatiota.

On tärkeää ottaa huomioon, että jokainen yksilö on erilainen, ja mieltymykset ja rajat voivat vaihdella. On suositeltavaa kokeilla erilaisia tapoja käyttää sormivibraattoria ja tutustua omaan kehoon ja mieltymyksiin. Muista myös käyttää riittävästi liukuvoidetta, puhdistaa vibraattori huolellisesti käytön jälkeen ja noudattaa valmistajan ohjeita laitteen turvallisesta käytöstä.
 


 

Lisätietoja
BrandTaboom
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:SEITSEMÄNTOIMINEN SORMIVIBRAATTORI
More from Taboom