NiSLAVE - ORJAN NÄNNINIPISTIMET

SKU
MW-X5128C

Tutustu ainutlaatuiseen ja jännittävään valikoimaamme: Pehmustetut Säädettävät Nänninipistimet "Slave" Tekstillä. Nämä hopeanväriset nänninipistimet tarjoavat unohtumattoman kokemuksen, yhdistäen sekä mukavuuden että kiehtovan ulkonäön. Pehmustetut päät takaavat käyttömukavuuden, samalla kun säädettävät ominaisuudet mahdollistavat täydellisen istuvuuden kaikenkokoisille käyttäjille.

Erikoisuutena näissä nänninipistimissä on niitä yhdistävä 33 cm ketju, jossa roikkuu "Slave" -teksti, lisäten asusteeseen visuaalista viehätysvoimaa ja syvyyttä. Ketjun pituus tarjoaa juuri oikean määrän liikkuvuutta ja leikin mahdollisuuksia, mikä tekee tästä asusteesta täydellisen lisän rohkeisiin hetkiin.

Väri: Hopea väri lisää tyylikkyyttä ja eleganssia, mikä tekee nänninipistimistä hienovaraisen, mutta huomionarvoisen lisän. Hopea on aina muodikas valinta, joka sopii yhteen monenlaisten asujen ja tilaisuuksien kanssa.

Nämä Pehmustetut Säädettävät Nänninipistimet "Slave" Tekstillä ovat ihanteelliset niille, jotka etsivät lisäystä aistilliseen elämäänsä, tarjoten samalla korkealaatuista suunnittelua ja käyttömukavuutta. Kutsuva ja stimuloiva muotoilu tekee niistä täydellisen valinnan sekä aloittelijoille että kokeneemmille käyttäjille, jotka haluavat tutkia uusia ulottuvuuksia intiimeissä hetkissään.

Tutustu valikoimaamme tänään ja löydä uusi ulottuvuus intiimiin nautintoosi näiden ainutlaatuisten ja houkuttelevien Pehmustettujen Säädettävien Nänninipistimien "Slave" Tekstillä avulla.

Tarjoushinta 6,23 € Normaalihinta 8,90 €
Varastossa
Lisätietoja
BrandHotlips - Sex toys
VäriHopea
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:NiSLAVE - ORJAN NÄNNINIPISTIMET
More from Hotlips - Sex toys