NR1LUBE - ANAALISEKSIIN JA SEKSILELUJEN KANSSA 150 ml

SKU
HL-0007

NR1Lube on ansainnut paikkansa SEB:n kasvuohjelmassa ja sijoittui toiseksi koko innovaatio-ohjelmassa ansaitusti.

 • TESTATTU JA TURVALLINEN: NR1Lube on testattu ja sertifioitu, takaamme turvallisen käytön ilman kompromisseja. Se on myös turvallinen käyttää raskauden aikana ilman rajoituksia.
 • VEGAANINEN KOOSTUMUS: 100% vegaaninen liukuvoide, jossa ei ole eläinkokeita tai eläinperäisiä raaka-aineita.
 • UNIVERSAALI SOVELTUVUUS: Sopii kaikkiin perinteisiin seksiin ja masturbaatioon. Lisäksi se sopii käytettäväksi kaikkien seksilelujen kanssa ilman rajoituksia, mukaan lukien anaaliseksi.
 • LAADUKAS JA EDULLINEN: NR1Lube tarjoaa parhaan hinta-laatusuhteen. Sen vesipohjainen koostumus sopii myös vartalohierontaan.
 • DERMATOLOGISESTI TESTATTU: Rasvaton, väritön, hajuton ja mauton koostumus tekee siitä täydellisen valinnan.

NR1Lube on tulos puolen vuoden kehitystyöstä, ja testiryhmä vertaili lukuisia liukuvoiteita löytääkseen parhaan mahdollisen koostumuksen. Tuloksena on laadukas, monipuolisesti käytettävä ja turvallinen liukuvoide, joka kannattaa ehdottomasti testata.

 1. Erotiikkahetket kumppanin kanssa: Käytä NR1Lubea pariskunnan kesken intiimeissä hetkissä, oli kyse sitten eroottisista hieronnoista, esileikistä tai yhdynnästä. Sen vesipohjainen koostumus tekee siitä erinomaisen valinnan kaikenlaisiin seksuaalisiin aktiviteetteihin.
 2. Seksilelujen kanssa: Testaa NR1Lubea erilaisten seksilelujen kanssa, kuten vibraattoreiden, dildojen tai anustappien kanssa. Sen universaali soveltuvuus tekee siitä täydellisen valinnan lelujen kanssa leikkimiseen.
 3. Anaaliystävällinen liukuvoide: Koska NR1Lube on suunniteltu erityisesti anaaliseksiin ja seksilelujen kanssa käytettäväksi, voit käyttää sitä anaaliseksin helpottamiseen ja miellyttävämmän kokemuksen saavuttamiseen.
 4. Vartalohieronnat: Vesipohjainen liukuvoide sopii erinomaisesti myös vartalohierontoihin. Hiero sitä kumppanisi vartalolle ja nauttikaa sensuellista ja intiimiä hetkeä yhdessä.
 5. Soita itsevarmuutta: Kokeile NR1Lubea itsetyydytyksen aikana lisätäksesi liukkautta ja mielihyvää. Voit käyttää sitä myös seksuaalisen itsetutkiskelun hetkiin ja kehon tutkimiseen.
 6. Kumppanin kanssa leikkisät hetket: Käytä NR1Lubea leikkisiin ja kokeileviin hetkiin kumppanisi kanssa. Voitte esimerkiksi piirtää toisillenne eroottisia kuvioita vartalolle ja sitten nuolla ne pois.

Kokeile NR1Lubea ja anna itsellesi ja kumppanillesi mahdollisuus nauttia entistäkin enemmän ja pidempään seksuaalisista kokemuksista. Pakkaus sisältää 150 ml tätä upeaa liukuvoidetta.

Tarjoushinta 7,48 € Normaalihinta 29,90 €
Varastossa

Mitä etua pariskunnille on kun he hankkivat liukuvoiteen joka sopii sekä ANAALISEKSIIN että SEKSILELUJEN kanssa?

Liukuvoiteen käyttö anaaliseksissä ja seksilelujen kanssa voi tarjota useita etuja pariskunnille, kuten:

Lisää mukavuutta: Anaaliseksiin ja seksilelujen käyttöön tarkoitetut liukuvoiteet ovat usein paksumpia ja pitkäkestoisempia kuin tavalliset liukuvoiteet. Tämä voi auttaa lisäämään mukavuutta ja vähentämään epämukavuutta, jota voi ilmetä anaaliseksin aikana tai seksilelujen käytössä.

Vähentää kitkaa: Anaaliseksin aikana tai seksilelujen käytössä kitka voi olla ongelma, joka voi aiheuttaa kipua tai epämukavuutta. Liukuvoiteen käyttö vähentää kitkaa ja tekee kokemuksesta mukavamman ja miellyttävämmän.

Parantaa nautintoa: Anaaliseksin aikana tai seksilelujen käytössä liukuvoiteen käyttö voi lisätä nautintoa ja tehdä kokemuksesta miellyttävämmän ja intensiivisemmän.

Turvallisuus: Anaaliseksin aikana ja seksilelujen käytössä on tärkeää käyttää liukuvoidetta, joka on turvallinen ja ei vahingoita herkkää anaalialuetta tai seksileluja.

Helppo puhdistaa: Anaaliseksin ja seksilelujen käytön jälkeen liukuvoide on helppo puhdistaa pois, ja se ei jätä tahmeaa tai öljyistä jäännöstä. Tämä tekee siivoamisesta helpompaa ja nopeampaa.

On tärkeää valita oikea liukuvoide anaaliseksiin tai seksilelujen kanssa käytettäväksi. Joitakin tärkeitä tekijöitä, joita kannattaa harkita ovat liukuvoiteen koostumus, sen yhteensopivuus seksilelujen kanssa, sen turvallisuus ja sen kyky vähentää kitkaa. Ennen liukuvoiteen käyttöä on aina hyvä keskustella kumppanin kanssa siitä, mikä voide sopii heidän tarpeisiinsa parhaiten.

Lisätietoja
BrandNR1
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:NR1LUBE - ANAALISEKSIIN JA SEKSILELUJEN KANSSA 150 ml