ORGANICA HIERONTAÖLJY 240ML

SKU
271312

Shunga Organica Hierontaöljy: Luonnonmukainen Nautinto Hierontahetkiin

Shunga Organica Hierontaöljy tarjoaa ainutlaatuisen yhdistelmän luonnonmukaisuutta, hoitavia ominaisuuksia ja nautinnollisia makuja, tehdessään hierontakokemuksesta unohtumattoman. Tämä 240 ml:n pakkaus sisältää 100% puhtaista luonnonmukaisista aineksista valmistetun hierontaöljyn, joka on rikastettu E-vitamiinilla ja tarjoaa pehmeän, ei-tahmaavan koostumuksen. Öljy ei sisällä mineraali- tai eläinperäisiä ainesosia, tehden siitä ihanteellisen valinnan eettistä ja terveellistä elämäntapaa arvostaville.

Ominaisuudet ja Edut:

  • 100% Luonnonmukaiset Ainekset: Valmistettu täysin puhtaista ja luonnonmukaisista aineksista, tarjoten turvallisen ja terveellisen vaihtoehdon ihollesi.
  • E-vitamiinirikas: Auttaa ravitsemaan ja suojaamaan ihoa, edistäen sen uudistumista ja pitäen sen terveenä.
  • Ei Tahmaa: Öljyn koostumus on suunniteltu jättämään iho silkkisen pehmeäksi ilman tahmaista tunnetta.
  • Syötävä ja Nuoltava: Mantelin makuinen hierontaöljy lisää eroottista ilmapiiriä, mahdollistaen monipuoliset käyttötavat hierontahetkissä.
  • Ei Mineraali- tai Eläinperäisiä Öljyjä: Eettinen ja terveellinen valinta, joka sopii erinomaisesti herkälle iholle ja on turvallinen käyttää.

Käyttövinkit: Shunga Organica Hierontaöljy on täydellinen valinta romanttisiin hetkiin, tarjoten tilaisuuden hemmotella kumppaniasi tai itseäsi hellävaraisella ja aistillisella hieronnalla. Öljyn syötävä ja nuoltava koostumus tuo mukaan leikkisän elementin, tehdessään hierontakokemuksesta vieläkin nautinnollisemman.

Luo rentouttava ja eroottinen ilmapiiri käyttämällä Shunga Organica Hierontaöljyä, ja koe, kuinka luonnonmukaiset ainekset ja hienostunut mantelin maku rikastuttavat hierontakokemustasi. Pakkaus tarjoaa riittävästi öljyä useisiin hierontahetkiin, jolloin voit nauttia luonnonmukaisen hieronnan eduista ja nautinnoista aina uudelleen ja uudelleen.

Tarjoushinta 19,71 € Normaalihinta 21,90 €
Varastossa
Lisätietoja
BrandShunga
MakuAlmond
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:ORGANICA HIERONTAÖLJY 240ML
More from Shunga