OSTROVIT DECOREM FOR MEN - MIESKUNTOKAPSELIT

SKU
OVPhDecMen60
- Tukee immuunijärjestelmää.
- Auttaa ylläpitämään kunnollista hedelmällisyyttä ja viriliteettiä.
- Auttaa hermostoa toimimaan kunnolla ja auttaa ylläpitämään psykologisia toimintoja ja vähentää väsymyksen tunnetta.
- Auttaa ylläpitämään asianmukaista energia-aineenvaihduntaa.
 
Vitamiinit ja kivennäisaineet - jotka sisältyvät tuotteeseemme, hallitsevat kaikkia ihmiskehossa tapahtuvia tärkeitä prosesseja. Ne vaikuttavat positiivisesti biokemiallisiin prosesseihin. Ne toimivat luonnollisena suojakilpenä - kehomme vastustuskykynä sairauksia ja viiruksia vastaan. Se parantaa kaikkien elinten työtä. Ne vaikuttavat terveyteen ja luihin. Ne parantavat mielialaa ja tukevat kehoa taistelussa vilustumista ja infektioita vastaan.
 
Sinkki, joka auttaa ylläpitämään oikeaa hedelmällisyyttä ja lisääntymistoimintaa, ylläpitämään terveitä luita ja korjaamaan proteiinisynteesiä. Lisäksi se auttaa ylläpitämään asianmukaista testosteronitasoa veressä, asianmukaista näkemystä ja immuunijärjestelmän asianmukaista toimintaa. Sinkki auttaa suojaamaan soluja oksidatiiviselta stressiltä. Se auttaa ylläpitämään terveitä hiuksia, kynsiä ja ihoa.
D3-vitamiini, so. Auringon vitamiini - lisää luiden ja hampaiden mineralisaatiota, auttaa lihasten ja immuunijärjestelmän asianmukaista toimintaa.
Pantoteenihappo, eli B5-vitamiini - Pantoteenihappo vähentää väsymyksen ja uupumuksen tunnetta ja auttaa ylläpitämään asianmukaista energia-aineenvaihduntaa sekä steroidihormonien, D-vitamiinin ja joidenkin välittäjäaineiden asianmukaista synteesiä ja aineenvaihduntaa. Se auttaa ylläpitämään henkistä kuntoa oikealla tasolla
Niasiini, eli B3-vitamiini - vähentää väsymystä ja uupumusta. Se auttaa ylläpitämään asianmukaisia ​​psykologisia toimintoja. Auttaa ylläpitämään terveellistä ihoa.
Jodi - auttaa ylläpitämään terveellistä ihoa. Se auttaa kilpirauhasen moitteettomassa toiminnassa ja kilpirauhashormonien tuotannossa. Auttaa ylläpitämään asianmukaista energianvaihduntaa.
Riboflaviini tai B2-vitamiini - joka auttaa pitämään ihon terveenä ja vähentää väsymyksen ja uupumuksen tunnetta. Lisäksi tämä vitamiini auttaa ylläpitämään limakalvojen ja punasolujen kunnon. Se auttaa ylläpitämään asianmukaista energia-aineenvaihduntaa, auttaa hermoston moitteettomassa toiminnassa.
B6-vitamiini - auttaa kysteiinin oikeassa synteesissä, auttaa ylläpitämään oikeaa energia-aineenvaihduntaa, auttaa hermoston moitteettomassa toiminnassa ja oikean homokysteiinimetabolian ylläpitämisessä. Tämä vitamiini auttaa ylläpitämään proteiini- ja glykogeenimetaboliaa sekä säätelemään hormonaalista aktiivisuutta.
Tiamiini tai B1-vitamiini auttaa ylläpitämään asianmukaista energia-aineenvaihduntaa ja auttaa hermostoa toimimaan kunnolla. Se auttaa ylläpitämään asianmukaisia ​​psykologisia toimintoja sekä auttaa sydämen asianmukaista toimintaa.
Seleeni - auttaa pitämään hiukset, kynnet ja ihon terveinä, voi auttaa säätelemään immuunijärjestelmän asianmukaista toimintaa, tukee entsyymien asianmukaista toimintaa, on vastuussa kilpirauhasen terveestä toiminnasta.
A-vitamiini auttaa säilyttämään oikean näkökyvyn ja ylläpitämään oikeaa rautametaboliaa. Se auttaa ylläpitämään limakalvojen kunnon. Se auttaa ylläpitämään terveellistä ihoa ja immuunijärjestelmän asianmukaista toimintaa. Sillä on rooli solujen erikoistumisprosessissa.
K-vitamiini - auttaa pitämään luut terveinä ja edistää oikeaa veren hyytymistä.
A-vitamiini - auttaa ylläpitämään terveellistä ihoa, sillä on rooli solujen erikoistumisprosessissa ja immuunijärjestelmän asianmukaisessa toiminnassa. Se auttaa ylläpitämään näön ja limakalvojen kunnon. Se edistää limakalvojen kunnon ylläpitämistä. Auttaa ylläpitämään oikeaa rautametaboliaa.
E-vitamiini - auttaa suojaamaan soluja oksidatiiviselta stressiltä. Vahva antioksidantti voi vaikuttaa LDL: n tai "huonon kolesterolin" alenemiseen. On osoitettu, että se tukee näköelimen asianmukaisia ​​toimintoja. Sillä voi olla tärkeä rooli sydän- ja verisuonijärjestelmän parantamisessa.
Kromi - auttaa estämään niin sanottua "suden nälkää" ja auttaa ylläpitämään asianmukaista makroravinteiden aineenvaihduntaa. Se voi auttaa ylläpitämään asianmukaista glukoosipitoisuutta. Se voi edistää lipolyysiä. Auttaa ylläpitämään lihaskudosta.
B12-vitamiini tai pikemminkin sen metyloitu muoto auttaa vähentämään väsymyksen tunnetta. Se auttaa ylläpitämään asianmukaista psykologista toimintaa ja oikeaa punasolujen tuotantoa. Se auttaa myös hermoston moitteettomassa toiminnassa ja immuunijärjestelmän moitteettomassa toiminnassa. Se edistää asianmukaista energia-aineenvaihduntaa ja homokysteiinin aineenvaihdunnan ylläpitämistä.
Foolihappo tai pikemminkin sen metyloitu muoto auttaa säätelemään kehomme kaikkien solujen kasvua ja toimintaa. Se auttaa ylläpitämään homokysteiinin metaboliaa.
Biotiini, joka on B7-vitamiinia, joka: auttaa ylläpitämään terveitä hiuksia, limakalvoja ja terveellistä ihoa. Se auttaa ylläpitämään asianmukaista energia-aineenvaihduntaa ja ylläpitämään oikeaa makroravinteiden aineenvaihduntaa. Se auttaa
ylläpitämään asianmukaista energia-aineenvaihduntaa ja ylläpitämään oikeaa makroravinteiden aineenvaihduntaa. Se auttaa hermoston asianmukaista toimintaa ja auttaa ylläpitämään psykologisia toimintoja.
L-tyrosiini - tyrosiini - vähentää fyysisen ja henkisen väsymyksen vaikutuksia raskaan liikunnan jälkeen, osoittaa suojaavaa vaikutusta hermostollemme kroonisessa stressissä ja uupumuksessa. Tyrosiinilisällä on positiivinen vaikutus kehomme pro-kognitiiviseen toimintaan, mikä tarkoittaa parempaa keskittymistä, parempaa muistia ja parempia oppimistuloksia. Tyrosiinilisä antaa meille mahdollisuuden kestää paremmin pitkien ja raskaiden vähennysruokavalioiden sivuvaikutuksia, joissa kehossamme on syvä kalorivaje. Se voi alentaa verenpainetta vakavissa stressitilanteissa. Se parantaa mielialaa säätelemällä dopamiinitasoja.
GABA-gamma-aminovoihappo - voi lisätä kasvuhormonin tuotantoa. Se on tärkeä hormoni lihastemme rakentamiseen. Tutkimukset osoittavat lisääntyneen rasvan menetyksen. Se tukee täydellisesti uudistumista, parantaa unen laatua ja itse nukahtamisprosessia. Se voi toimia kognitiivisesti - parempi keskittyminen, parempi muisti. Se parantaa mielialaa, vähentää stressiä ja ahdistusta. Alentaa kortisolin määrää - stressihormonia, jolla on katabolisia vaikutuksia lihassoluihimme.
Uute koko pensaskasvista - 90 % saponiinia - tribulus terrestris 90 - tukee endogeenisen testosteronin, joka on miespuolisen sukupuolihormonin, kasvua. Luonnollisena diureettina se edistää diureesia, joka mahdollistaa toksiinien poistamisen kehosta ja joka auttaa pääsemään eroon ylimääräisestä ihonalaisesta vedestä. Tämä parantaa varmasti hahmomme visuaalista kuntoa. Tutkimus osoittaa, että täydennyksen toiminnassa, verenpainetta alentavilla potilailla, joilla on korkea verenpaine, on onnistuttu. Parantaa miesten libidon ja erektion fysiologista tilaa. Se on korvaamaton kriteeri onnistuneelle yhdynnälle. Se auttaa vähentämään kolesterolin ja "pahan kolesterolin" LDL-osuutta. Harjoittelun jälkeen se uusiutuu ja edistää lipolyysiä eli rasvakudoksen menetystä.
L-tryptofaani - auttaa taistelemaan unettomia öitä vastaan ​​melatoniinisynteesiprosessien avulla. Se palauttaa toimintahalun, motivaation ja laajasti ymmärretyn työn. Se voi tukea suoraan riippuvuuden (esim. Tupakoinnin) torjuntaa. Se tarjoaa suojaavan vaikutuksen ja luonnollisen säätelyn hermostollemme. Se palauttaa seratoniinin - onnehormonin - optimaalisen tason. Se osallistuu kasvuhormonin tuotantoon, vaikuttaa suoraan lihastemme kasvuun. Sen avulla voimme taistella nälkää vastaan, alentaa suden ruokahalua ja nälkähyökkäyksiä.
Uute ashwagandhy-juuresta - voi auttaa vähentämään verenpainetta. Sillä voi olla pro-kognitiivisia vaikutuksia (tukee keskittymistä, muistia ja keskittymistä). Se voi vahvistaa yleistä fyysistä vastustusta. Se osoittaa vaikutuksen, joka alentaa stressihormoni kortisolia. Se tukee hermostomme toimintaa.
L-teaniini on orgaaninen kemiallinen yhdiste, ei-proteiininen aminohappo, rakenteellisesti samanlainen kuin GABA-välittäjäaineet ja glutamaatti, joka kulkee veri-aivoesteen läpi. L-teaniini on rentouttava ja rentouttava aine, ja sen vaikutus vähentää stressiä ja parantaa huomiota tai keskittymistä ja tekee siitä yhden tunnetuista adaptiivisista aineista. Se voi tukea laihtumista ja vähentää kofeiinin haitallista, stimuloivaa vaikutusta.
Uute sabalipalmuista - uute kylmäpuristetuista sabalipalmuista - Saw Palmetto - voi osoittaa tulehdusta estäviä vaikutuksia ja auttaa "torjumaan" androgeenista hiustenlähtöä. Se auttaa parantamaan ihoamme. Se voi nostaa testosteronitasoja. Se lisää libidoa, vahvistaa erektiota ja pidentää yhdynnän pituutta. Se lisää energiaa ja parantaa mielialaamme.
 
Suositeltu käyttöohje:
Ota 1 annos (2 kapselia) päivittäin aterian yhteydessä.
 
Annoksen koko: 2 kapselia.
Vaikuttavat aineosat annosta kohti% RI *
Tribulus terrestris -kokokasviuutetta - 90 % saponiineja 100 mg .
L-tyrosiinia 100 mg.
L-askorbiinihappoa (C-vitamiinia) 80 mg 100 %.
Gamma-aminovoihappoa GABA 75 mg.
Sinkkipikolinaattia (sinkkiä) 15 mg 150 %.
L-tryptofaania 50 mg.
Ashwagandha-juuriuutetta 50 mg.
L-teaniinia 50 mg.
Sahapalmun hedelmäuutetta 45 mg.
Tokoferyyli-DL-alfa-asetaattia (E-vitamiinia) 12 mg 100 %.
Kolekalsiferoli (D3-vitamiinia) 50 µg 1000 %
Kalsium-D-pantotenaattia (pantoteenihappoa) 18 mg 300 %.
Nikotiinihappoa (niasiinia) 16 mg 100 %.
Japanilainen lehtiuutetta (1 % jodia - 150 ug) 15 mg 100 %.
Riboflaviinia (B2-vitamiinia) 14 mg 1000 %.
Pyridoksaali-5'-fosfaattia P-5-P (B6-vitamiini) 14 mg 1000 %.
Tiamiinihydrokloridia (tiamiinia) 11 mg 1000 %.
L-selenometioniinia (seleeniä) 55 ug 100 %.
L-glutationi alennettu 10 mg.
Retinyyliasetaattia (A-vitamiinia) 800 ug 100 %.
Menekinoni MK-7, Bacillus subtilis natto (K-vitamiini) 75 ug 100 %.
Kromipikolinaattia (kromia) 200 ug 500 %.
(6S) -5-metyylitetrahydrofoolihapon - 5-MTHF (foolihappoa) glukosamiinisuolaa 600 ug 300 %.
D-biotiinia (biotiinia) 50 ug 100 %.
Metyylikobalamiinia (B12-vitamiinia) 25 ug 1000 %.
 
Pakkaus 60 kpl = 1 kk terveyskuuri.
 
Ravintolisä
Suositeltavaa päivittäistä annosta ei saa ylittää.
Ravintolisät eivät korvaa monipuolista ruokavaliota.
Säilytettävä lasten ulottumattomissa ja näkyvissä.
Säilytä huoneenlämmössä suojaamaan valolta.
Parasta ennen päivämäärä ilmoitetaan pakkauksessa.
Tarjoushinta 13,52 € Normaalihinta 16,90 €
Varastossa
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:OSTROVIT DECOREM FOR MEN - MIESKUNTOKAPSELIT