OVAALI SCANDAL LÄIMÄYTIN

SKU
MW-X6566

Ovaali Scandal Läimäytin – Ylellinen Kosketus Dominointiin

Tutustu Ovaaliin Scandal Läimäyttimeen, joka yhdistää ylellisyyden ja kauneuden BDSM-leikkeihin. Tämä läimäytin, kauniisti koristeltu punamustalla kuviolla, tarjoaa esteettisesti miellyttävän ja tehokkaan tavan tutkia dominanssin ja alistumisen dynamiikkaa. Sen väri ja design tekevät siitä paitsi käytännöllisen myös visuaalisesti houkuttelevan välineen, joka lisää huoneeseen tyyliä ja intensiteettiä.

Ominaisuudet:

  • Design: Ylellinen punamusta kuviointi, joka korostaa läimäyttimen esteettistä viehätysvoimaa.
  • Väri: Syvä punainen, joka lisää intensiteettiä ja intohimon tunnetta leikkeihinne.
  • Koko: 38 * 8 cm, ihanteellinen mitoitus tarjoaa hyvän hallinnan ja tarkan käytön.

Käyttöideat:

  • Dominanssileikit: Käytä Scandal läimäytintä osana dominointi- ja alistumisleikkejä, tuoden niihin lisäsyvyyttä ja intensiteettiä.
  • Esileikki: Lisää esileikkiin jännitystä ja kihelmöintiä käyttämällä läimäytintä herättämään ja herkistämään kumppanisi ihoa.
  • Visuaalinen Viehätys: Käytä läimäytintä osana BDSM-asustusta, korostamalla sen esteettistä puolta ja tuomalla ylellisyyttä leikkienne ilmeeseen.

Miksi Valita Ovaali Scandal Läimäytin?

Ovaali Scandal Läimäytin on enemmän kuin pelkkä BDSM-väline; se on taiteellisesti suunniteltu asuste, joka yhdistää ylellisyyden ja käytännöllisyyden. Sen ainutlaatuinen design ja värimaailma tekevät siitä ihanteellisen valinnan niille, jotka arvostavat sekä estetiikkaa että toimivuutta dominointileikeissään. Olipa kyseessä sitten leikin lisääminen esileikkiin, dominanssin korostaminen tai yksinkertaisesti huoneen koristeena toimiminen, tämä läimäytin tuo makuuhuoneeseen uutta ulottuvuutta ja syvyyttä.

Tarjoushinta 11,83 € Normaalihinta 16,90 €
Varastossa
Lisätietoja
BrandHotlips - Sex toys
VäriPunainen
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:OVAALI SCANDAL LÄIMÄYTIN
More from Hotlips - Sex toys