PARISKUNTAVIBRAATTORI LILA

SKU
9043286

Double Classic on täydellinen kumppani ensimmäisiin yhteisiin seksileluseikkailuihinne.

Ohut sauva työnnetään emättimeen ja se lisää nautintoa, paineillaan G-pistettäsi ja hellimällä klitoristasi voimakkailla värinöillä.

Tämä ohuen varren tuplavibraattori työnnetään vaginaan rakastelun aikana, jossa se stimuloi G-pistettä ja penistä intensiivisellä tiukkuuden tunteella. Samalla jännittävät värähtelyt laajasta kosketuspinnasta hyväilevät klitoristasi hellästi tai villeinä - kunnes saavutte räjähtävään huipennukseen yhdessä.

Kun mies työntää peniksen emättimeen, se luo hellän paineen G-pisteelle ja tiivistää emättimen. Voimakas vibraattori välittää värähtelyrytmit koko Double Classicille ja takaa molempien kumppaneiden henkeäsalpaavan stimulaation.
Kolmella kiihottavalla värähtelyvoimakkuudella ja seitsemällä kuumalla värähtelykuviolla tämä monivibraattori voi viedä teidät ennenkokemattomiin korkeuksiin.

Olkaa valmiita kosteisiin seikkailuihin jopa suihkussa tai kylvyssä - vedenpitävän rakenteensa (IPX7) ansiosta teidän ei tarvitse luopua tästä mielihyvänlähteestä näissä paikoissa. Double Classic on valmistettu erityisen pehmeästä ja turvallisesta silikonista, joka tuntuu sileältä ja liukkaalta ihoa vasten, ja sen voi puhdistaa helposti vedellä, saippualla ja erikoispuhdistusaineella.

Mukana toimitettu USB-magneettikaapeli ja sisäänrakennettu akku lataavat mielihyvänlähteen nopeasti.

Yhdessä sopivan liukuvoiteen kuten Nr1Luben kanssa liukuminen on erittäin vaikuttavaa ja tuntuu kuin oikea seksi.

Tarjoushinta 24,90 € Normaalihinta 69,90 €
Varastossa

Materiaali: ABS-muovi, silikoni
Vesitiivis (IPX7): Kyllä
Akku: Akku
Varren pituus: 70 mm
Väri: violetti
Paino: 52 g
Pituus: 95 mm
Leveys: 67 mm
Korkeus: 35 mm
Tärinä: Kyllä
Stimuloi seuraavia kehon osia: klitoris, emätin
Sopii: Naisille, pariskunnille

Lisätietoja
BrandSatisfyer
VäriVioletti
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:PARISKUNTAVIBRAATTORI LILA
More from Satisfyer