KOTIGYNEKOLOGIN TYÖVÄLINE - VAGINAN AVAAJA

SKU
MW-X1604

Spekulumi - emättimen laajentimen, joka on tarkoitettu jäljittelemään gynekologista tarkastusta, avulla voit tuoda intiimin alueesi harmoniaan lääketieteellisen teeman kanssa.

Astu sisäisen kehon tutkimisen ja nauttimisen ainutlaatuiseen maailmaan tämän erityisen spekulumin avulla. Tämä emättimen laajennin on suunniteltu tarjoamaan sinulle mahdollisuuden tutkia ja nauttia omasta kehostasi, luoden samalla ainutlaatuisen ilmapiirin intiimille itsetutkiskelulle.

Spekulum perustuu gynekologisessa käytännössä käytettyyn suunnitteluun ja tarjoaa realistisen imitaation tarkastusprosessista. Valmistettu laadukkaista, hypoallergeenisista materiaaleista, se takaa turvallisen ja mukavan käytön.

Spekulumin emättimen laajennin on helposti säädettävissä saavuttaaksesi optimaalisen koon ja kulman, joka vastaa yksilöllisiä mieltymyksiäsi. Siinä on erityinen kiinnitysmekanismi, joka pitää valitun asennon ja takaa vakauden tutkimuksen aikana.

Muistathan, että tämä tuote on tarkoitettu aikuisille ja sitä tulisi käyttää kaikkien hygieniasta ja turvallisuudesta annettujen suositusten mukaisesti.

Tarjoushinta 11,13 € Normaalihinta 15,90 €
Varastossa

Materiaali: Metalli
Väri: hopea

Lisätietoja
BrandHotlips - Sex toys
VäriHopea
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:KOTIGYNEKOLOGIN TYÖVÄLINE - VAGINAN AVAAJA