Penis ja kives harniska pehmeästä materiaalista

SKU
MW-X7027A

Penis ja Kives Haarniska Pehmeästä Materiaalista – Mukavuutta ja Tukea Jokaiseen Hetkeen

Tutustu Penis ja Kives Haarniska Pehmeästä Materiaalista, joka on suunniteltu tarjoamaan ainutlaatuista tukea ja mukavuutta. Valmistettu korkealaatuisesta keinonahasta, tämä haarniska yhdistää pehmeyden ja joustavuuden tarvittavaan jäykkyyteen, tarjoten erinomaisen käyttömukavuuden. Säädettävissä olevat niitit/nastat mahdollistavat laitteen kireyden säätämisen, jotta saat juuri sinulle sopivan istuvuuden.

Ominaisuudet:

  • Materiaali: Korkealaatuinen, mukava ja samalla riittävän jäykkä keinonahka.
  • Säädettävyys: Kireyttä voi säätää niittien/nastojen avulla, mahdollistaen henkilökohtaisen istuvuuden ja mukavuuden.
  • Erityisominaisuudet: Pallohihna erottaa kivekset ja eristää ne, kun taas talutuslenkki tarjoaa lisää venytystä ja tukea.

Käyttöideat:

  • Lisämukavuus ja -tuki: Käytä haarniskaa päivittäin lisäämään mukavuutta ja tukea, erityisesti vaatteiden alla, jolloin sen käytöstä tulee huomaamaton.
  • Erityistilaisuudet: Lisää jännitystä erityistilaisuuksiin tai intiimeihin hetkiin partnerisi kanssa, tuomalla uutta tunnetta ja kokemusta leikkeihinne.
  • Kokeilunhaluisille: Kokeile haarniskaa osana BDSM tai bondage-leikkejä, tutkien uusia tuntemuksia ja rajoja.

Miksi Valita Tämä Haarniska?

Penis ja Kives Haarniska Pehmeästä Materiaalista tarjoaa ainutlaatuisen yhdistelmän mukavuutta, tukea ja jännitystä. Se on suunniteltu miehille, jotka arvostavat sekä mukavuutta että uusien tuntemusten tutkimista. Säädettävyys ja korkealaatuinen materiaali takaavat, että voit nauttia tästä haarniskasta missä ja milloin tahansa, olipa kyse sitten arkipäiväisestä käytöstä tai erityisistä hetkistä kumppanisi kanssa. Kokeile ja koe, kuinka tämä haarniska voi tuoda lisäulottuvuutta seksuaaliseen elämääsi.

Tarjoushinta 7,63 € Normaalihinta 10,90 €
Varastossa
Lisätietoja
BrandHotlips - Sex toys
VäriMusta
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Penis ja kives harniska pehmeästä materiaalista
More from Hotlips - Sex toys