PHEROMONE NATURAL WOMAN 15ML - FEROMONISUIHKE

SKU
90508

Pheromone Natural Woman Feromonisuihke: Salainen Ase Viettelyyn

Pheromone Natural Woman feromonisuihke avaa ovet uuteen maailmaan naisille, jotka haluavat parantaa omaa viehätysvoimaansa ja vaikutusvaltaansa miesten keskuudessa. Tämä ainutlaatuinen 15 ml feromonihajuvesi on suunniteltu hyödyntämään feromonien luonnollista voimaa viettelyssä ja houkuttelussa. Suihke sisältää erityisen sekoituksen androstenolia ja androstenonia, joka on laajasti testattu ja osoitettu tehoavan vastakkaisen sukupuolen houkuttelemiseksi.

Erinomaiset Ominaisuudet ja Hyödyt:

  • Ainutlaatuinen Feromonisekoitus: Androstenolin ja androstenonin yhdistelmä tekee tuotteestamme erityisen tehokkaan viettelyssä.
  • Alitajuisesti Vaikuttava: Feromonit ovat näkymättömiä ja hajuttomia, joten ne vaikuttavat kohteeseensa alitajuisesti, luoden luonnollisen vetovoiman ilman näkyviä merkkejä.
  • Käyttöohjeet: Pari suihkaisua kaulaan tai ranteeseen riittää tuomaan esille feromonien voiman. Parhaan vaikutuksen saavuttamiseksi levitä tuotetta pulssikohtiin, missä kehon lämpö tehostaa feromonien vapautumista.
  • Korkealaatuiset Feromonit: Käytämme vain parhaita, "seksuaalisiksi houkuttelejiksi" tunnustettuja feromoneja, jotka on todistettu vaikuttaviksi viettelyssä ja houkuttelemisessa.
  • Pakkaus: Kompakti 15 ml pakkaus on helppo ottaa mukaan ja käyttää milloin tahansa, tarjoten lisäboostin itsevarmuudelle ja viehätysvoimalle.

Pheromone Natural Woman feromonisuihke on suunniteltu moderneille naisille, jotka etsivät uusia tapoja vaikuttaa ympärillään oleviin ihmisiin. Tämän tuotteen avulla voit kokea feromonien ainutlaatuisen vaikutuksen itse ja nähdä, kuinka se voi muuttaa sosiaalisia vuorovaikutuksiasi. Kokeile ja löydä uusi ulottuvuus viehätysvoimassasi, parantaen samalla seksuaalista vetovoimaasi salaisella ja hienostuneella tavalla.

Tarjoushinta 19,90 € Normaalihinta 29,90 €
Varastossa
Lisätietoja
BrandHOT
Kenelle sopiiNaisille
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:PHEROMONE NATURAL WOMAN 15ML - FEROMONISUIHKE
More from HOT