PITKÄT VAALEAT SUORAT HIUKSET - PERUKKI

SKU
07717080000

Muuta ulkonäköäsi ja omaksu monipuolisuus upean Pitkän Vaalean Peruukkimme avulla – täydellinen lisävaruste niille, jotka haluavat nopean ja henkeäsalpaavan muodonmuutoksen. Tämä säädettävä, liukumaton peruukki on passisi tulla unelmiesi vaaleaksi kaunottareksi, täydellinen roolipeleihin, erityistilaisuuksiin tai vain raikkaan tyylivaihdoksen toteuttamiseen.

39,95 €
Varastossa

Miksi valita Pitkä Vaalea Peruukkimme?

  • Välitön Glamour: Saavuta upea uusi ilme sekunneissa tällä pitkällä, tuuhealla vaalealla peruukilla. Olitpa sitten tähtäämässä loistokkaaseen iltailmeeseen tai haluat vain maustaa päivittäistä tyyliäsi, tämä peruukki tarjoaa täydellisen ratkaisun.
  • Monipuolinen Käyttö: Ihanteellinen roolipeleihin, teemajuhliin tai uusien tyylejen kokeiluun. Pariskunnat tai naiset, jotka haluavat lisätä jännitystä suhteeseensa, voivat helposti vaihtaa ulkonäköään, mikä tekee jokaisesta kohtaamisesta uuden ja jännittävän.
  • Säädettävä Mukavuutta Varten: Ei enää huolia peruukkien liukumisesta paikoiltaan. Säädettävä ominaisuutemme varmistaa tiukan, mukavan istuvuuden kaikille pään kooille, jotta näyttäisit upealta ilman vaivaa.
  • Laadukas Materiaali: 100% polyesteristä valmistettu peruukkimme ei ainoastaan näytä realistiselta, vaan on myös kestävä ja helppo ylläpitää. Huomaa, että peruukkisi eheyden säilyttämiseksi vältä kihartimien tai suoristusrautojen käyttöä.
  • Hoito-ohjeet: Pidennä peruukkisi ikää erikoisella peruukkisampoollamme, joka on suunniteltu pitämään se raikkaana, elinvoimaisena ja takuttomana.
Lisätietoja
BrandCottelli Collection
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:PITKÄT VAALEAT SUORAT HIUKSET - PERUKKI
More from Cottelli Collection