PJUR ANALYSE ME! HELPOMPAAN PEPPUSEKSIIN

SKU
90006

Pjur Analyse Me! Anal Comfort -seerumi: Mukavuutta Anaaliseksiin

Pjur Analyse Me! Anal Comfort -seerumi on suunniteltu erityisesti parantamaan anaaliseksin mukavuutta ja nautintoa. Tämän innovatiivisen tuotteen ainutlaatuinen koostumus luo suojakalvon limakalvon päälle, tehden tuntemuksesta vähemmän herkän mutta säilyttäen täyden tuntoaistin. Ei sisällä puuduttavia aineita kuten lidokaiinia tai bentsokaiinia, mikä tekee siitä turvallisen ja miellyttävän valinnan niille, jotka haluavat säilyttää täyden tuntemuksen koko kokemuksen ajan.

Ominaisuudet ja Edut:

  • Suojakalvon Muodostus: Auttaa vähentämään herkkyyttä anaalialueella, tekee tuntemuksesta miellyttävämmän.
  • Ei Lidokaiinia tai Bentsokaiinia: Turvallinen käyttö ilman puuduttavia aineita, säilyttäen tuntoaistin.
  • Lateksikondomien Yhteensopivuus: Täysin yhteensopiva lateksikondomien kanssa, tarjoten monipuoliset käyttömahdollisuudet.
  • Aloittelijoille ja Kokeneille: Ihanteellinen tuote sekä anaaliseksin aloittelijoille että kokeneemmille käyttäjille, jotka etsivät lisämukavuutta.
  • Anaali Liukuvoide/ Anaalisuihke: Helppokäyttöinen 20 ml pakkaus, joka tarjoaa pitkäkestoisen liukuvuuden ja mukavuuden.

Pjur Analyse Me! Anal Comfort -seerumi on täydellinen apulainen kaikille, jotka haluavat kokea anaaliseksiä turvallisesti ja miellyttävästi. Sen ainutlaatuinen koostumus tukee ja helpottaa kokemusta, tarjoten lisämukavuutta ja tehostaen seksuaalista nautintoa. Olipa kyseessä ensimmäinen kerta tai olet kokeneempi anaaliseksin harrastaja, tämä seerumi tarjoaa tarvitsemasi tuen mukavampaan ja nautinnollisempaan kokemukseen.

Kokeile pjur Analyse Me! Anal Comfort -seerumia ja koe, kuinka se muuttaa anaaliseksin kokemustasi, tarjoten suojaa, mukavuutta ja nautintoa jokaiselle osapuolelle.

19,90 €
Varastossa
Lisätietoja
BrandPjur
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:PJUR ANALYSE ME! HELPOMPAAN PEPPUSEKSIIN
More from Pjur