PJUR WOMAN ALOE VERA LIUKUVOIDE

SKU
pjuraloe

PJUR WOMAN ALOE VERA LIUKUVOIDE

Pjur Woman Aloe on erityisesti naisille suunniteltu vesipohjainen henkilökohtainen liukuvoide, joka tarjoaa lisähellyyttä ja nautintoa intiimih hetkiin. Tämän liukuvoiteen koostumus sisältää luonnollista aloe veraa, joka tunnetaan sen ravitsevista ja kosteuttavista ominaisuuksista.

Ominaisuudet:

  • Aloe veran hyödyt: Aloe vera -kasviuute ravitsee, kosteuttaa ja lisää ihon joustavuutta, mikä tekee siitä ihanteellisen valinnan herkälle ja intiimille iholle.
  • pH-optimoitu: Pjur Woman Aloe on pH-optimoitu, mikä tarkoittaa, että se on hellävarainen ja sopiva naisen herkälle intiimialueelle.
  • Parabeeniton ja parafiiniton: Tämä liukuvoide ei sisällä parabeeneja eikä parafiineja, mikä tekee siitä turvallisen ja terveellisen valinnan käyttää säännöllisesti.
  • Yhteensopiva kondomien ja seksilelujen kanssa: Se on yhteensopiva lateksikondomien ja kaikkien seksilelujen kanssa, mikä lisää sen monipuolista käyttöä ja mahdollisuuksia intiimihetkissä.

Pjur Woman Aloe Vera liukuvoide tarjoaa täydellisen tasapainon kosteuttavan ja hellävaraisen liukuvuuden välillä, joka lisää nautintoa ja mukavuutta intiimihetkiin.

9,90 €
Varastossa
Lisätietoja
BrandPjur
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:PJUR WOMAN ALOE VERA LIUKUVOIDE
More from Pjur