PLUSKOON COTTELLI JUMPSUIT PITKÄLLÄ VETOKETJULLA koot xl- 4 xl

SKU
2730340

COTTELLI JUMPSUIT (PLUS-KOKO) – Vapauta Sensuaalisuutesi

Nauti ylellisestä sensuaalisuudesta COTTELLI JUMPSUIT -haalarilla, joka on suunniteltu erityisesti plus-kokoisille naisille. Tämä upea haalari on räätälöity korostamaan kurveja ja tarjoamaan vastustamatonta vetovoimaa, täydellinen lisä intiimeihin hetkiin ja fantasioihin tutustumiseen.

Hyödyt Pareille tai Naisille:

Imarteleva Suunnittelu: Pitkät hihat, pitkät lahkeet ja korkea kaulus halaavat kurvejasi ja korostavat luonnollista siluettiasi, tehden sinusta itsevarman ja seksikkään.

Kätevä Pääsy: Leveä kaksisuuntainen vetoketju kauluksesta lähtien ja jatkuen haaroväliin mahdollistaa helpon pääsyn ja lisää jännitystä intiimeihin kohtaamisiin.

Monipuolinen Käyttö: Ihanteellinen roolileikkeihin, fetissileikkeihin tai romanttisiin pakomatkoihin, tämä haalari luo pohjan jännittäville seikkailuille ja unohtumattomille kokemuksille.

Muodikas Mutta Toimiva: Yhdistä se mustiin korkokenkiin täydellisen kokonaisuuden luomiseksi, säilyttäen samalla mukavuuden ja toiminnallisuuden.

Sisällyttävä Koko: Saatavana ko’oissa XL - 4XL, COTTELLI JUMPSUIT varmistaa, että kaikki naiset, koosta riippumatta, voivat nauttia sen lumoavasta viehätyksestä ja ylellisestä tunteesta.

Uppoudu COTTELLI JUMPSUIT -haalarin lumoavaan vetovoimaan ja avaa oven sensuaalisiin nautintoihin. Olipa kyseessä romanttinen ilta sisällä tai leikkisä ilta ulkona, tämä haalari lupaa sytyttää intohimon ja jättää pysyvän vaikutuksen.

89,90 €
Varastossa
Lisätietoja
BrandCottelli Collection
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:PLUSKOON COTTELLI JUMPSUIT PITKÄLLÄ VETOKETJULLA koot xl- 4 xl
More from Cottelli Collection