KEINONAHKAISET KETJULLISET SHORTSIT

SKU
MW-X5562

Keinonahkaiset Kultaketjulliset Shortsit – Asuste, joka Yhdistää Eleganssin ja Rohkeuden

Löydä täydellinen tasapaino ylellisyyden ja kapinallisuuden välillä upeilla Keinonahkaisilla Kultaketjullisilla Shortseilla. Nämä shortsit ovat suunniteltu naisille, jotka haluavat ilmaista itseään rohkeasti ja tyylikkäästi. Valmistettu laadukkaasta keinonahasta, nämä shortsit tarjoavat sekä mukavuutta että kestävyyttä, tehden niistä täydellisen valinnan niin arkeen kuin erityistilaisuuksiinkin.

Yksityiskohdat, jotka Eroottavat: Näiden shortsien ainutlaatuisuus piilee kullanvärisissä metallisissa yksityiskohdissa, jotka tuovat mukaan ripauksen glamouria ja luksusta. Strap-On rengas edessä lisää ulkonäköön rohkeaa asennetta, tehden näistä shortseista täydellisen valinnan, kun haluat näyttää uskaliaalta ja tyylikkäältä.

Säädettävä Koko: Näiden shortseiden suunnittelussa on otettu huomioon erilaiset vartalotyypit, tarjoten säädettävän kokovaihtoehdon, joka mahdollistaa henkilökohtaisen ja täydellisen istuvuuden. Tämä tekee niistä monipuolisen asusteen, joka mukautuu sinun tarpeisiisi ja tarjoaa mukavuutta koko päivän.

Väri ja Materiaali: Syvän musta väri yhdistettynä keinonahan laatuun luo ilmeen, joka on sekä klassinen että moderni. Keinonahka on valinta, joka kestää aikaa ja käyttöä, säilyttäen samalla shortsien kauneuden ja kunnon.

Nämä Keinonahkaiset Kultaketjulliset Shortsit ovat täydellinen lisä jokaisen naisen vaatekaappiin, jotka arvostavat yksilöllisyyttä ja haluavat tuoda esiin oman ainutlaatuisen tyylinsä. Olipa kyseessä yö kaupungilla, festivaalit tai mikä tahansa muu tilaisuus, jossa haluat erottua joukosta, nämä shortsit varmistavat, että kaikkien katseet kääntyvät sinuun. Luo unohtumattomia hetkiä ja näytä maailmalle rohkeutesi ja tyylikkyytesi näiden keinonahkaisten kultaketjullisten shortsejen avulla.

Tarjoushinta 20,93 € Normaalihinta 29,90 €
Varastossa

Materiaali: PU-nahka
Väri: musta (hopeaketjut)
Koko - Säädettävä (XS - M)

Lisätietoja
BrandHotlips - Sex toys
VäriMusta
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:KEINONAHKAISET KETJULLISET SHORTSIT
More from Hotlips - Sex toys