Puettavat silikonirinnat

SKU
24607345001

Suuret silikoonirinnat tarjoavat mahdollisuuden kokeilla suurempia rintoja turvallisesti ja helposti. Näillä 1200 gramman silikonirinnoilla voit saada hetkessä suuremman rintavarustuksen ilman leikkausta tai pysyviä muutoksia kehossasi. Ne kiinnitetään rintaliiveihin ja mukana tulevilla irrotettavilla hihnoilla, jotka ovat läpinäkyvää ja säädettävää materiaalia.

Tarjoushinta 79,90 € Normaalihinta 99,00 €
Varastossa

Oletko harkinnut rintojen suurennusleikkausta, mutta olet epävarma siitä? Tämä on hieno tapa kokeilla, miltä suuremmat rinnat tuntuvat ja näyttävät sinulla ennen pysyviä päätöksiä. Lisäksi nämä rinnat ovat täydellinen valinta roolipelaamiseen, jos haluat kokeilla olla hetken aikaa toisen sukupuolen edustaja.

Rintaleikkauksen jälkeen yksilöt saattavat kokea muutoksia kehonkuvaan ja itsevarmuuteen, erityisesti jos he ovat käyneet läpi mastektomian tai muita rintaleikkauksia. Strap-On Silicone Breasts 1200g -rintaimplantit voivat tarjota useita etuja henkilöille, jotka haluavat palauttaa naisellisuutensa tunteen ja tuntea olonsa itsevarmemmaksi ulkonäössään.

Lisätietoja
BrandCottelli Collection
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Puettavat silikonirinnat
More from Cottelli Collection