PUNAINEN KAULAPANTA TALUTUSHIHNALLA

SKU
MW-X2612

Punainen Kaulapanta Talutushihnalla – Ylellinen Valinta BDSM Leikkeihin

Esittele Punainen Kaulapanta Talutushihnalla, joka tuo ylellisyyttä ja voimakasta visuaalista vaikutusta BDSM leikkeihisi. Tämä aitoa nahkaa oleva, kirkkaan punainen kaulapanta, yhdistettynä kultaiseen ketjuun ja talutushihnaan, luo näyttävän asusteen, joka kääntää katseet ja vahvistaa dominanssin tunnetta. Kaulapannan koko on 42,3 * 1,8 cm, mikä tarjoaa mukavan ja sopivan istuvuuden, kun taas 95,6 cm pituinen talutushihna antaa riittävästi pituutta hallintaan ja monipuolisiin leikkeihin.

Ominaisuudet:

  • Materiaali: Laadukas aito nahka, joka kestää käyttöä ja tuntuu ylelliseltä ihoa vasten.
  • Väri: Syvä punainen, joka tuo esiin intohimon ja voiman tunnetta.
  • Kultainen Ketju ja Talutushihna: Ylelliset kultaiset yksityiskohdat lisäävät asusteeseen eleganssia ja luksusta.
  • Koko: Ihanteelliset mitat (42,3 * 1,8 cm) takaavat mukavuuden käytössä, ja talutushihnan pituus (95,6 cm) mahdollistaa monipuolisen käytön.

Käyttöideat:

  • Dominanssin Ilmentäminen: Käytä punaista kaulapantaa osana dominanssileikkejä, vahvistaen hallitsevaa asemaasi ja kumppanisi alistuvaa roolia.
  • Erikoistilaisuudet: Täydellinen asuste BDSM ja fetish-klubeille tai erityisiin intiimeihin juhliin, missä haluatte erottua ylellisellä tyylillänne.
  • Roolipelit: Lisää syvyyttä ja aitoutta roolipeleihinne tämän näyttävän kaulapannan avulla, tutkien valtasuhteita uudella ja kiehtovalla tavalla.

Miksi Valita Punainen Kaulapanta Talutushihnalla?

Tämä Punainen Kaulapanta Talutushihnalla on suunniteltu pareille, jotka arvostavat ylellisyyttä ja haluavat tuoda BDSM leikkeihinsä visuaalista näyttävyyttä ja syvällisiä merkityksiä. Aito nahka ja kultaiset yksityiskohdat tekevät tästä kaulapannasta paitsi käytännöllisen myös esteettisesti miellyttävän valinnan, joka kestää aikaa ja katseita. Olipa kyseessä sitten dominanssin syventäminen tai erityisten hetkien korostaminen, tämä kaulapanta tarjoaa ainutlaatuisen ja unohtumattoman tavan vahvistaa suhteenne dynamiikkaa.

Tarjoushinta 18,13 € Normaalihinta 25,90 €
Varastossa
Lisätietoja
BrandHotlips - Sex toys
VäriPunainen
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:PUNAINEN KAULAPANTA TALUTUSHIHNALLA
More from Hotlips - Sex toys