Rakkauden eliksiiri "Spanish Fly red" 15 ml

SKU
3100000391

Rakkauden Eliksiiri "Spanish Fly Red" 15 ml

Sytytä Kipinä: Rakkauden Eliksiiri "Spanish Fly Red"

Tutustu syvemmin intohimoon ja herätä aistisi eloon Rakkauden Eliksiirin, "Spanish Fly Red", avulla. Tämä erityisesti suunniteltu yhdistelmä stimuloivia rakkauspisaroita on tarkoitettu sekä miehille että naisille seksuaalisen aktiivisuuden ja halukkuuden lisäämiseksi. Koostuen aminohapoista, vitamiineista ja valikoiduista luonnollisista valmisteista, Spanish Fly Red on täydellinen valinta pareille, jotka etsivät uusia tapoja syventää suhdettaan ja tuoda lisää intohimoa yhteisiin hetkiin.

Käyttö ja Vaikutukset:

  • Stimuloiva Vaikutus: Nauti 1 ml (5-7 tippaa) noin 30 minuuttia ennen intiimiä kohtaamista kokeaksesi maksimaalisen vaikutuksen ja sytyttääksesi intohimon kipinän.
  • Parannettu Seksuaalinen Aktiivisuus: Erikoisvalmisteiset ainesosat lisäävät seksuaalista halukkuutta ja aktiivisuutta, tarjoten unohtumattomia kokemuksia sekä sinulle että kumppanillesi.
  • Luonnollinen Koostumus: Valmistettu turvallisista, luonnollisista ainesosista, jotka on valittu niiden tunnettujen vaikutusten perusteella seksuaaliseen halukkuuteen ja suorituskykyyn.

Turvallinen ja Helppokäyttöinen:

Rakkauden Eliksiiri "Spanish Fly Red" on helppokäyttöinen ja turvallinen lisä romanttisiin hetkiin. Muista noudattaa suositeltua annostusta – enintään 2 annosta 24 tunnin aikana – nauttiaksesi eliksiirin tarjoamista eduista ilman huolta.

Luo Unohtumattomia Hetkiä:

Olipa kyseessä erityinen ilta tai spontaani hetki, "Spanish Fly Red" tarjoaa ainutlaatuisen tavan lisätä läheisyyttä ja intohimoa. Tämä rakkauden eliksiiri on ihanteellinen valinta aikuisille, jotka etsivät jotain uutta ja jännittävää, lisäten merkittävästi molempien osapuolten nautintoa.

Syvennä suhdettasi ja tutustu uusiin intohimon ulottuvuuksiin Rakkauden Eliksiirin, "Spanish Fly Red", avulla.

9,00 €
Varastossa

Käyttö: Ota 1 ml (5-7 tippaa) 30 minuuttia ennen seksiä. Enimmäismäärä 2 annosta 24 tunnin aikana. 
Tämä tuote koostuu aminohapoista, vitamiineista ja luonnollisista valmisteista. 
Säilytä poissa lasten ulottuvilta ja säilytä kuivassa paikassa.

Lisätietoja
BrandCobeco
Weight NETTO0.000000
Kapasiteetti15
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Rakkauden eliksiiri "Spanish Fly red" 15 ml
More from Cobeco