REVENGE - MARC DORCELIN EROOTTINEN FILMI

SKU
84200
LÄHES TÄYDELLINEN SUUNNITELMA
Tänä iltana Emily Willis ja Cherry Kiss ovat sopineet tapaaminen Kristof Calen kanssa, viehättävän poikamiehen kanssa työmatkalla Pariisiin ja joka suunnittelee kahden luksussaattajan majoittumista. Vaikka nämä kaksi nuorta naista ovat asiantuntijoita kaikilla nautinnon aloilla, he ovat itse asiassa ammatillisia huijareita, jotka käyttävät hyväkseen tapaamiaan vaikutusvaltaisia ​​miehiä poimiakseen rahaa tai tärkeitä asiakirjoja, jotka he voivat myydä edelleen eniten tarjoavalle. Jännittävimmän illan alun jälkeen, jonka aikana Kristof nautti elämänsä parhaasta kolmiosta, Emily käytti hyväkseen nuoren miehen välinpitämättömyyden hetken lipsahtaakseen syrjään ja varastaakseen salkusta käteisen. Juuri tällä hetkellä heidän suunnitelmansa karkasi raiteilta, olipa se kuinka huolellisesti valmistettu tahansa.
 
Hänen ollessaan poissa aseistettu muukalainen tyrmäsi Cherryn ja Kristofin ennen kuin huputti kauniin brunetin viedäkseen hänet tuntemattomaan paikkaan. Käyttämättömästä vajasta hän löytää itsensä kasvotusten Tonyn kanssa, joka on yksi hänen entisistä uhreistaan, joka joutui muutaman vuoden kaltereiden taakse hänen takiaan. Kostoksi Tony tarjoaa hänelle sopimuksen, josta hän ei voi kieltäytyä. Emilyn on maksettava hänelle takaisin tekemällä datavarkauksien "työtä" hänen puolestaan, tai muuten hän kostaa hänen sisarensa Candielle.
 
Tämän tehtävän toteuttamiseksi Emilyn on uudistettava tunteistaan ​​toipuva ammattilaistiimi, johon kuuluvat Clara Mia, Cléa Gaultier, Anissa Kate, Carollina Cherry ja Cherry Kiss. Aluksi he eivät halunneet työskennellä uudelleen yhdessä, mutta päätyvät poistamaan erimielisyytensä ainoana tarkoituksenaan pelastaa Candie. Vaikka heidän kohteissaan ei näytä olevan mitään yhteistä, he tietävät, että heidän on esitettävä kaikki viehätysvoimansa suorittaakseen tämän tehtävän.
 
EMILY WILLIS JA HÄNEN JENGI RYHTYVÄT TOIMINTAAN
Heidän ensimmäinen uhrinsa on Ricky Mancini, huipputietokoneinsinööri. Tietäen, että mies on hyvin epäluuloinen, he eivät pääse hänen kotiinsa ilman ulkopuolista apua. Ricky ja Tiffany Leiddi, hänen vaimonsa, käyvät säännöllisesti ulkona ja jättävät lapsensa huoltajuuden Eve Sweetille, heidän vakituiselle lapsenvahtilleen. Cléan tehtävänä on vietellä kaunis Eve ja kutsua hänet viettämään pitkää ja miellyttävää aikaa luonaan, mutta Cherryn täytyy teeskennellä hänen sijaisensa. Aluksi hieman yllättynyt nähdessään vieraan miehen, pariskunta päättää silti mennä ulos tapaamaan suosikkiyksityisklubinsa. Kun he ovat poissa, Cherryllä on runsaasti aikaa murtautua insinöörin tietokoneeseen.
 
Clara Mia puolestaan ​​on nimitetty pitämään pariskunta klubissa mahdollisimman pitkään. Huolimatta maineestaan ​​vakavana parina he eivät koskaan kieltäydy pitämään hauskaa muiden naisten kanssa, varsinkin jos he ovat yhtä hurmaavia kuin Clara. Trio joutuu siis klubin takaosaan, hiljaisempaan paikkaan tutustuakseen toisiinsa paremmin. Clara on jaettujen nautintojen fani, olipa se sitten miehen tai naisen kanssa, hän tietää täydellisesti, kuinka ottaa uudet pelikumppaninsa mukaan ja jättää näin kentän Cherrylle ja hänen hakkerilleen. Sillä välin muu tiimi valmistelee kaikki varusteet, joita he tarvitsevat loppumatkaa varten.
 
Anissa päättää vihdoin tulla mukaan menemällä esittelemään itsensä J.P.X:lle, yrittäjälle, joka teki omaisuutensa perustamalla rahoitukseen liittyviä startup-yrityksiä. Hänen viimeisin päähänpistonsa on päästä erittäin kilpaillulle kryptovaluuttasektorille, ja hänen on lyhyellä varoitusajalla vaihdettava henkilöstöjohtajansa, joka lähti "häpeästi" ratkaisemaan perheongelmaa.
 
VOITTAAKSESI TÄYTYY OTTAA RISKEJÄ
Rahoittaakseen uutta projektiaan J.P.X on yhdistänyt Igorin, varakkaan liikemiehen, joka aikoo pussittaa ison palan kakusta. Jälkimmäinen tekee ranskalaiselle kumppanilleen selväksi, että hän ei vain haluaisi saada takaisin sijoitetut 8 miljoonaa dollaria, vaan myös enemmän kuin mukava voitto.
 
Rentoutuakseen ja miettiäkseen jotain muuta ennen suuria julkaisujuhlia Igor ja Anna Polina, hänen oikea kätensä/henkivartijansa tapaavat hamamissa, jossa he käyvät säännöllisesti keskustelemaan polttavista asioista. Tässä tapauksessa Anna on ennen kaikkea se, joka palaa halusta pomoaan kohtaan ja hän aikoo saada hänet nauttimaan muodoistaan ​​ja kaikista viehätyksistään.
 
Sillä välin Anissa, joka on ymmärtänyt, että hänen uusi pomonsa tykkää viettää erityisiä hetkiä HRD:n kanssa, hyödyntää toimistojen tyhjyyttä täyttääkseen osan sopimuksesta. Kun hän sitoo hänen silmänsä ja lupaa antaa hänelle illan, jota hän ei unohda, Cherry ja Cléa saapuvat toimistoihin hyökätäkseen yrittäjän tietokoneeseen ja varastaakseen tärkeitä tietoja. Vaikka tämä operaatio kesti vain kaksi minuuttia, Anissa aikoo käydä läpi pomonsa kanssa, jotta hänen suojaansa ei räjähtäisi. Hänen kohtuuton makunsa seksiin ja kaikkiin sen nautintoihin ei ole vieras hänen halulleen suorittaa tehtävänsä.
 
KUKA PETTÄÄ KETÄ?
Vaikka Emilyn tiimi luulee ottavansa kaikki riskit pelastaakseen Candien, tytöt ymmärtävät, että he voisivat ansaita huikeat 30 miljoonaa dollaria, kun heidän leikkaus on valmis. Tony puolestaan ​​yrittää todistaa Emilylle, että hän kohtelee siskoaan hyvin... joka ei näytä olevan niin onneton... Ja jos kaiken tämän naamiaisen takana Tonyn kosto oli vain tekosyy ryöstää Ricky, J.P.X ja Igor ja nauttia jättipotista hänen "vankina"? Nuori nainen todellakin näyttää olevan hyvin lähellä sieppaajaansa ja todistaa sen hänelle sen jahdin katolla, jolla häntä on tarkoitus pitää vankina.
 
Muutamaa päivää myöhemmin, kun kolmen miehen uuden kryptovaluutan lanseeraus onnistui, Anissa Cherry, Cléa, Emily, Carollina ja Clara onnistuvat kutsumaan hyvin yksityiseen iltaan, joka järjestetään juhlimaan tämän erittäin taloudellisen operaation menestystä. mehukas. Samaan aikaan kun he kääntävät Igorin huomion todellisessa orgiassa, Emily, kuten tavallista, lipsahtaa pois mennäkseen murtautumaan liikemiehen tietokoneeseen ja kavaltaakseen kerätyn valtavan rahasumman. Entä jos hänen suunnitelmansa ei kerrankin mene suunnitelmien mukaan?
14,90 €
Varastossa
  • Ohjaaja Hervé Bodilis.
  • Studio Marc Dorcel.
  • Vuosi 2022.
  • Kesto (minuuttia) 140.
  • Kieli saksa, englanti, espanja, ranska, italia, puola.
  • Tekstitykset kreikkaksi, hollanniksi, portugaliksi.
  • Pääosissa Clara Mia, Anissa Kate, Cherry Kiss, Emily Willis, Clea Gaultier, Carollina Cherry, Anna Polina, Tiffany Leiddi, Candie Luciani, Eve Sweet.
  • SKU 8420.
Lisätietoja
BrandMarc Dorcel
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:REVENGE - MARC DORCELIN EROOTTINEN FILMI
More from Marc Dorcel