Ristisiteet ilman kahleita

SKU
MW-X4219

Esittelyssä ristisiteet ilman kahleita, täydellinen lisävaruste BDSM-leikkeihin ja sidontaan. Nämä ristisiteet ovat valmistettu kestävästä keinonahasta, tarjoten turvallisen ja stimuloivan kokemuksen.

Tuotteen ominaisuudet:

  • Kestävä keinonahka: Valmistettu laadukkaasta ja kestävästä keinonahasta, joka kestää intensiivistä käyttöä ja antaa luotettavan tuen.
  • Ristisiteet ilman kahleita: Näissä ristisiteissä ei ole sisäänrakennettuja kahleita, mikä antaa mahdollisuuden käyttää niitä muiden kahleiden ja rautojen kanssa.
  • Yhteensopivuus muiden tuotteiden kanssa: Voit hankkia tarvittavat ranne- ja nilkkakahleet sekä käsi- ja jalkaraudat BD/SM -tuoteryhmästämme verkkokaupastamme, mikä täydentää tämän tuotteen käyttökokemusta.

Käyttövinkit:

  • Yhdistä nämä ristisiteet muiden BD/SM -tuotteiden kanssa luodaksesi omat yksilölliset sidontasettisi.
  • Käytä ristisiteitä osana valvottuja ja stimuloivia BDSM-leikkejä kumppanisi kanssa.
  • Kokeile erilaisia asentoja ja sidontatekniikoita ilmaisten kahleiden avulla, mikä lisää monipuolisuutta ja jännitystä leikkeihin.

Nämä ristisiteet ilman kahleita tarjoavat mahdollisuuden luoda rajoja rikkovia ja kiihottavia BDSM-leikkejä. Hanki omasi ja astu rohkeasti kohti uusia seikkailuja ja nautinnon hetkiä kumppanisi kanssa.

8,90 € Normaalihinta 24,90 €
Varastossa
Lisätietoja
BrandHotlips - Sex toys
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Ristisiteet ilman kahleita
More from Hotlips - Sex toys