Rosterinen pepunpuhdistin

SKU
MW-X1616

Erittäin painava, jännittävän vankka ja kurvikas, jännittävästi suunniteltu äärimmäisimpään kuviteltavissa olevaan stimulaatioon, mutkalla varustettu Master Series Magnus Stainless Steel Enema Nozzle on asetettu tehostamaan seuraavaa peräaukon puhdistuskertaa mittaamattomalla tavalla.

Helposti sovitettavissa useimpien suihku- ja peräruiskepussijärjestelmien oletusletkun päähän, Magnus on suunniteltu sileällä sileällä, jännittävän suurella, hienovaraisesti kapenevalla kärjellä dramaattisella välähdyksellä. Tasaisella ja helpolla asetuksella Magnus laajentaa peräaukon aukkoa äärimmäisen paljon, kun kaareva, erittäin liukas runko saavuttaa maksimipaksuutensa. Suuri pohja ohuen ja mukavan kaulan tyvessä suojaa liian syvältä tunkeutumiselta, helpottaa irrottamista ja mahdollistaa helpon ja miellyttävän käsittelyn.

Tasainen, virtaava muotoilu tekee mittaamattoman miellyttävästä muodosta jännittävän ja stimuloivan, ja ruostumattoman teräksen lämpöherkkyyden ansiosta Magnusta voidaan lämmittää tai jäähdyttää ennen pelaamista. Ruostumaton teräs on hämmästyttävän hygieeninen, se voidaan helposti steriloida keittämällä tai valkaisemalla, se on myös erittäin kestävä ja kestää paljon innostunutta käsittelyä. Teknisesti mitä tahansa voiteluainetta voidaan käyttää ja huomaat, että tarvitset paljon vähemmän kuin tavallisesti, koska kromiteräs ei ime yhtään mitään. Vältä vain hankaavia pintoja, jotta tämä työkalu pysyy kunnossa vuosien ja vuosien ajan.

LISÄTIETOJA

Pituus - 10 cm.

Sisäänmenevä pituus - 8 cm.

Materiaali kromattua terästä.

Erikoisominaisuudet-sileä pinta, erityisen kestävä, ftalaatiton.

Väri - Hopea.

Tarjoushinta 24,43 € Normaalihinta 34,90 €
Varastossa

Pepun puhdistin ruostumattomasta teräksestä,voidaan käyttää myös anaalitappina.
Materiaali: ruostumaton teräs
Pituus:10 cm

Lisätietoja
BrandHotlips - Sex toys
VäriHopea
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Rosterinen pepunpuhdistin
More from Hotlips - Sex toys